Buna `. Fii sincera cu cel care este la inchisoare. Si daca el te iubeste sigur te va ierta. Oricum nu este bine ce ai facut. Lasa.l pe celalat ca sigur doar asta si.a dorit. Si cum l.ai respins prima oara s.a suparat. Fa alegerea cea mai buna pentru tine!
Baiatu` ala e la puscarie.vai de mine .e de rauuuuu.adica,te cobori tu la nivelu` asta? te duci in vizita la un puscarias? ce zice lumea si prietenii tai daca stai cu un puscarias? chiar daca il iubesti,adica nu stiu daca il iubesti daca ai stat cu altu, si mai ales, ai facut o cu el.nu poti trece de la un baiat la baiat daca iubesti pe altu.eu zic sa renunti la amn2..dar daca nu vrei sa renunti la puscariasu`...atunci nu mai sta cu altii.si cand va afla. daca te iubeste te iarta asa cum si tu suporti sa stai cu un puscarias si intr un fel ...sa uiti ce mult valorezi
Sunt de acort cu 1234ab-ar fi mai bine sa stai cu celalalt decat cu puscariasul
Crezi tu ca ala inchis e atat de prost incat sa nu stie ca nu poti sta atat fara sex? ar fi prost daca ar crede asta.daca te intreaba cand iese,inseamna ca chiar e prost dea binelea. daca e baiat istet si te iubeste, nu intreaba nimic, tu il iubesti in continuare si va videti de treaba. daca intreaba ii spui; ma iubesti? da.si eu pe tine ca de aia te-am asteptat sa iei ca vreau sa fim impreuna.da daca tot te f.i nu e cazul a stie toata lumea.si mai ales sa te vada toata lumea.
Păi în primul rând de ce iubitul tău este închis?
Celălalt probabil e un profitor, îţi recomand să îl părăseşti dacă nu te înţelege şi nu te accepta aşa cum eşti.
Cel din închisoare ar trebui să înţeleagă că nici ţie nu îţi este uşor să îl aştepţi atâta vreme şi dacă chiar ţine la tine o să treacă peste asta. Dacă tu ai fi fost închisă el crezi că ar fi rezistat?
Acuma serios, credeti ca daca e la puscarie n-are sentimente?
Nu stiti din ce motiv e la puscarie, okei?
Eu zic sa il alegi pe iubitul tau ( cel de al inchisoare )
Daca stii ca tine la tine
Bafta!