| Yousosweet a întrebat:

Dau fundita! Daca un baiat ma tachineaza mereu, face fel si fel de lucruri ca sa ma enerveze, imi copiaza uneori gesturile, are momente in care se uita fix in ochii mei si in care se comporta frumos cu mine, dar dupa un timp incepe iar sa ma tachineze, apoi iar se comporta frumos...ma place? fiti expliciti va rog.

Răspuns Câştigător
| Mi16 a răspuns:

Sunt sigura ca te place, si daca nu te place cel putin te simpatizeaza dar nu e foarte sigur de sentimentele sale sau ii este putin teama. ai putea sa incerci sa fi putin mai apropiata de el, poate chiar sa faci si tu cam ce face el si asa o sa va apropiati si probabil iti va spune ce simte pentru tine sau intreaba-l daca are ceva in mod special cu tine de face toate astea. Bafta!winking

7 răspunsuri:
| Annutsa a răspuns:

Da, cu siguranta te place. Acestea sunt metodele baietilor de a atrage atentia unei fete, de a-i arata ca o place.

| kobra12 a răspuns:

Vrea sa ti-o puna

| Yousosweet explică (pentru Annutsa):

Chiar daca uneori se comporta frumos si apoi incepe iar sa ma enerveze, sa ma tachineze?:-s mi se parre ciudatt raw lucrul asta.

| spookydrums a răspuns:

Cumpara-ti un creier (e oferta la Real). Si eu mi-as bate joc de tine daca te-as intalni in viata reala. Pe bune, o tipa care posteaza pe TPU zilnic gesturile tipului dupa care saliveaza si nu e in stare sa le descifreze, zau si eu te-as lua la misto. Naspa, nu prea il meriti.

| Annutsa a răspuns:

@Sweety_7232 Da, chiar daca dupa incepe sa te tachineze si sa te enerveze. O face doar pentru a-ti captiva atentia.

| EyeOf a răspuns:

Da te place.Asa facem noi baietii, un mod de exprimare a dragostei.Arata-i si tu ca il iubesti la fel de mult cum te iubeste pe tine.

| madanebunatika a răspuns:

E posibil sa te placa.sau doar te crede o buna prietena si doar se joaca cu tine.si eu am patit-o la fel.si de fapt nu a fost nimic sentimental.doar ne tachinam reciproc