| TristulCongelat a întrebat:

De ce majoritatea fetelor cauta doar iubirea și să se marite cât mai repede la 20 ani?

11 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

Asta căuta ele rolling on the floor))))))rolling on the floor)))))rolling on the floor)))))))rolling on the floor))))rolling on the floor))))

| ionur a răspuns:

Nu ai idee de ce pot fi în stare dacă ai cunoaște cu Adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele vor copii, altele vor sa faca sex

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unele la 20 de ani nu vor nici prieteni.
Nu stiu la ce fete te uiti tu, probabil prin mediul rural. Majoritatea trec de 23 nemaritate.

| yhua a răspuns:

Mai exista femei care sa caute iubirea? eu cred că vor doar avere

Răspuns utilizator avertizat
| vasile2222 a răspuns (pentru yhua):

Corect, avere si maritis. De ce? Pentru ca o femeie devine 'depasita' mult mai devreme ca un barbat. Un barbat poate avea una de 20 ani si la 40-50 de ani.

| Eireann a răspuns:

Nu cred ca e vorba de majoritatea.
Uite si de ce anumite fete vor sa se marite tinere:
Unele isi doresc poate sa scape dintr-o situatie familiala nefericita (saracie, abuz de alcool, violent, familie foarte numeroasa, spatiu insuficient etc) si se marita in idea ca asa o sa le fie mai bine.
Unele au fost de mici crescute pe principiul ca singurele impliniri pentru o femeie sunt familia si cratita deci vor sa inceapa cat mai repede.
Unele chiar isi doresc sa fie mame tinere, vor mai intai copiii si abia apoi se gandesc la alte aspecte.
Dar majoritatea fetelor au alte interese si sperante la 20 de ani: cariera, calatorii, hobbiuri, etc.

| RAY a răspuns:

Dar majoritatea băieților ce vor, familie oare, nuuuuuu vor să colecționeze trofee cat mai multe, spune tu ca nu e așa, ce sa ceri la unu de 20 de ani, multi nici loc de munca nu au așa ca cauta doar sex, fetele vad de cariera lor, in fapt vârsta căsătoriilor a crescut nu a scăzut si natalitatea a scăzut, tu unde ai văzut ca e in scădere de vârsta, la 20 sa te măriți e ca daca te ai sinucide, si nici nu ai cu cine, bărbați fug de responsabilități, fugiți de dependenta economica, ca veți fii sclave, mai ales daca stai cu unu neatractiv te face curva si plin de gelozie

| ania a răspuns:

La fel cum baiatii au fost creati sa simta ca isi doresc sex, fetele au fost create sa simta ca isi doresc iubirea si o relattie stabila in care sunt protejate si nu trebuie sa poarte singure riscurile unei sarcini.Creatorul nr-a facut complementari si considera ca e corect ca fiecare sa ofere ceea ce celalt simte ca are nevoie, de aceea a inventat si binecuvantat casatoria.

| CleanHeart a răspuns:

Pentru ca fiecare fata are felul ei de a fi si multe isi gasesc iubirea si vor sa treaca la pasul asta, nu incurajez casatoriile la varsta frageda dar cum iubirea e oarba si rochia aia alba de mireasa e superba sa faca ce simt big grin
Pana la urma ca divortezi, ca nu, te bucuri de clipa.