| Simvsimv a întrebat:

De 2 sapt am o durere surda la ovare, o pot descrie ca o arsura.Cu o luna în urma am avut o scurgere alba branzoasa si un miros neplăcut la aceasta scurgere vaginala.Chiar și usturime la urinare.Am urmat un tratament cu antibiotice și simptomele de mai sus au dispărut. Ciclul regulat, fără modificări. Acum ma confrunt cu sângerări după contactele sexuale și aceasta durere zilnica ovarianaAm același partener de 2 luni, sex neprotejat. Poate fi cauza o BTS? Infectie urinara? Sau poate avea cauze mai grave?

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Ați luat tratament după ureche sau după un control și analize medicale.
Mergeți la un medic ginecolog și cereți ajutorul pentru această problemă.
Nu mai întrețineți raporturi sexuale o perioadă de timp.
Organele genitale sunt sensibile, predispuse la infecții și vătămare. Orice tratament luat după ureche poate face mai mult rău, decât bine.
Iar, dacă un tratament de la un medic nu face bine, mergeți la alt medic pentru o nouă opinie.
Sănătate!

| Simvsimv explică:

Nu reușesc sa citesc răspunsul dumneavoastră. Tratamentul cu antibiotic mi-a fost prescris de un medic, în urma unui consult. O inflamatie in gat, febra peste 39 de grade.

| Dandinelle a răspuns (pentru Simvsimv):

De obicei cand iei antibiotic e bine sa iei si ceva pansament gastric, un probiotic, ar fi trebuit sa-ti fie recomandat de medic la prescrierea antibioticului, sau farmacist la cumpararea lui. De l-a luat antibiotice se poate ca flora ta stomacala sa se fi distrus putin asa ca ai sanse de a avea infectii cauzate de ciuperci sau bacterii.
Mergi la medicul ginecolog, sa te consulte sa-ti faca si un Pap test. Mai bine zis: mergi repede la medic mai ales din cauza sangerarilor. Schimbarea la culoare, vascozitate si miros a secretiilor este semn ca ceva nu e tocmai obisnuit.

| Simvsimv explică (pentru Dandinelle):

Mulțumesc pentru răspuns. Vizita la medic nu o pot face mai devreme de 2 sapt neavând acces în acest moment la o vizita specializata. Corect spus toate simptomele ridica semne de întrebare. Probabil acel antibiotic a stopat multe dintre ele, rămânând acum aceasta arsura și sângerările la contact (voi evita orice contact sexual pana la vizita). Mulțumesc încă o data, numai bine.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau este posibil sa fi vorba de o inflamare a organelor apartinatoare aparatului reproducator (uter, trompe, ovare) ca urmare a unei infectii bacteriene care poate fi o anexita (boala inflamatorie pelvina), sau o infectie provocata de un BTS care a fost incorect sau insuficient de bine tratat data trecuta. Este imperios necesar sa te prezinti cat mai urgent posibil la un cabinet ginecologic pentru la noua consultatie ginecologica. Multa sanatate!

| Dandinelle a răspuns (pentru Simvsimv):

Cauta daca ai posibilitatea si un gel intim neutru, care sa nu atace pielea, zona fiind sensibila si iritata acum e mai indicat. Iti urez multa bafta si spor!