| nuconteazămăăăi a întrebat:

De 2 saptamani un prieten (mai mare cu 6 ani ca mine) locuieste la mine si impart camera cu el si cu sora mea. problema este ca eu il iubesc si in acest timp i-am facut de 2 ori oral si vrem sa intretinem relatii sexuale, dar inca nu ne-am sarutat niciodata! Cum as putea sa-l fac sa ma sarute dar fara sa fac eu primul pas?
p. s. am dormit 4 nopti singuri si nu mai atins deloc!

15 răspunsuri:
| ConnstanntiN a răspuns:

Sa inteleg ca notiunea de "primul sarut" nu exista la voi, interesant e faptul ca si-a schibamt denumirea in "primul oral", dragut.
Asadar ce sa zic. am ramas tampit, banuiesc ca trebuie sa ceri pareri unuia din generatia ta. (copiii din ziua de azi, te zbati pentru ei sa nu le lipseasca nimic, sa creasca sanatosi si frumosi si ei cum te rasplatesc? cred ca ai tai parinti sunt mandri de tine. )

| denylov3 a răspuns:

ai putea sa stai aproape de el si sa te uiti insistent la buzele lui. poate v-a banui cevawinking Succes

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

Doamne fereste! Esti disperata fato?!?!?!?! Nici macar nu te-ai sarutat cu el si i-ai facut oral si vreti sa intretineti relatii sexuale?!?! :-o straight face

| saby26 a răspuns:

Aaa deci acum prima data se saruta p***a si apoi daca mai vrea si gura? cred ca nici nu vrea sa te sarute ca se gandeste ca cum i-ai facut lui oral din prima poate asa ai facut si la tot cartierul si el trebiue sa-i pupe pe toti in ****

| jupiterestru a răspuns:

Pai daca ai trecut direct la oral, nu-i mai trebuie saruturi laughing, poate vrea un anal acum... ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca la tine nu mai e valabila faza cu "primul sarut nu se uita niciodata", ci "primul oral nu se uita niciodata" laughing.Ok, in alta ordine de idei...ori ai pus intrebarea la "vrajeala" ori esti incredibil de "inteligenta".Ce dracu' e in capul tau? Bomboane agricole? Si sunt 99.9% sigura ca baiatul nu te va saruta pe buze (mai ales cu dragoste)...de ce? Pentru ca pentru el, acum nu esti decat o disperata! (asta ca sa nu zic mai pe romaneste).

| nuconteazămăăăi explică (pentru jupiterestru):

Exact! asta si vrea acum! Vrea sa o facem anal, nu vaginal!

| alafaranume a răspuns (pentru denylov3):

O sa creada ca vrea si ea un oral laughing

| alafaranume a răspuns:

Eu zic sa o iei si pe sora ta si sa o faceti in 3 ...nu o sa regreti

| papusikk a răspuns:

Nu o sa te sarute niciodata.in ochii lui esti o zdreanta careia i-a dat o ****, u esti sigura ca soruta nu i-a facut la fel sau poate mai bine ca tine? inereseazate si afli mai multe

| brunetamea a răspuns:

Doamne sfinte!

| Nanutza a răspuns:

Eu am inteles ca dragostea e oarba dar tu chiar exagerezi sincer...Si daca o sa dormitzi si 2 ani singuri probabil nu o sa te mai atinga decat daca e foarte disperat.Scz ca iti spun dar baiatul pe care tu il iubesti e un nesimtit, iar tu o inconstienta, Nu sunt in masura sa te judec dar te rog eu nu mai face asa ceva niciodata... Ignora-l chiar daca stati in aceeasi camera cu el vb doar strictul necesar si poate atunci o sa mai ai o speranta

| Marius1092 a răspuns:

Nu il interesezi decat din punct de vedere sexual. Sa-l satisfaci si atat. O sa profite de naivitatea ta!

| ghiolbitza a răspuns:

Unde stai tu? poate vin si eu la tine in gazda. Dincolo de glumite si ironii, fato, ai dat-o rau in bara! Acuma chiar ca nu te mai astepti la respect din partea lui, daramite la saruturi si dragalasenii. Eu zic sa-l dai afara si sa uiti de el.

| denylov3 a răspuns (pentru alafaranume):

NU m`am gandit la asta. laughing