| SERIALS a întrebat:

De 3 luni am o relatie cu un barbat mai mare decat mine cu 22 ani. Imi place de el, dar uneori ma gandesc ce ar spune astia din jurul meu daca ar afla ca suntem impreuna. Imi place cum zambeste, cum vorbeste. Imi place sa il imbratisez mult si sa ne dragostim. Imi da multe sfaturi, daca nu era el era sa ma infund in depresie, dar cu el petrecem mai tot timpul liber, ne plimbam cu bicicleta, vizitam locuri, vizionam filme, etc. Dar de la o vreme incoace am inceput sa ma preocupe treaba cu diferenta de varsta, si anume ce ar spune rudele mele ca sunt impreuna cu cineva atat de matur. Tipul imi este ca prieten, iubit, tata. Lucrez putin in ultima perioada si caut un al doilea job ca nu cumva sa ma tem sa raman fara bani, dar faza ca imi vin diferite idei stupide in cap din cauza ca am prea mult timp liber. Nu stiu ce o sa mai fac in continuare, dar vreau sa am parte de fericire. Dar de ce fericirea mea conteaza de parerea altora? Ar trebui sa traiesc momentul, nicidecum sa ma gandesc la parerea altora daca suntem fericiti impreuna.

8 răspunsuri:
| Mister09 a răspuns:

Dc trebuie sa ți pese de părerea altora, mereu vor comenta unii sau altii pentru ca asta i mentalitatea in țara asta? Dacă te face fericita ar tb sa stai cu el, vârsta nu contează e doar o cifra.

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns:

Tu esti responsabilă de fericirea ta și nu lasa pe nimeni sa intervină în relația ta.
Si eu am fost cu unul mai mare(18 ani) a fost cea mai minunata relație și as vrea sa ma împac cu el (probabil asta se va intampla).
Daca ai sub 21 de ani nu esti pregatita pentru o asemenea relație.
Sau daca nu ai mai avut o relatie serioasa si nu ai experiență.
Eu sunt norocoasă deoarece nu are copil si nu a fost casatorit
Daca are copil mai bine ai renunta.
Baftă!
Ai ce sa înveți

| 95AnastasyaNastyaSya0997 a răspuns (pentru Mister09):

Varsta contează...depinde de persoană si de varsta fetei

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valelelei foarte mare diferenta domnisoara ala tiar putea fi tata. te joci cu viata ta, cand tu vei vrea sa te mariti si sa ai copii el va fi deja fosila...toata lumea din jur te va judeca. de ce nu iti cauti unul de varsta ta sa va bucurati intens de tinerete?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru 95AnastasyaNastyaSya0997):

Stimata domnisoara studenta la medicina, respectele mele dar nu te impaca cu batranelul. esti studenta, tu trebuie sa te bucuri de studentie, atatia baieti frumosi viitori doctori sunt acolo si tu dai cu piciorul la asa oportunitate? studentia este cel mai de pret, distreaza-te maxim si bucurate de viata de student

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dar de ce fericirea mea conteaza de parerea altora? "
Nu-ti face griji, nu esti singura care are nevoie de validare.Majoritatea mediocrilor(pleonasm)au nevoia asta.
In cazul asta teama legata de ceea ce cred altii ar putea proveni si din fapul ca la un anumit nivel consideri ca e "gresit" ceea ce faci, prin prisma diferenei de varsta.Sex,da,inteleg.Dar dragoste?sad Pare naspa.

| Catrice a răspuns:

Hmm ar trebui sa folosesc că restul genul feminin?hee hee
In fine, vrei sau nu, pe viitor tot o sa se simtă diferența de vârstă și incet-incet o sa vă distanțați. Până atunci, știi cum e aia, trăiește clipa.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

A... deci te gandesti ca ai putea sa te indragostesti de altcineva thinking Pai asta este, daca te indragostesti de altcineva inseamna ca nu il mai iubesti, o sa te desparti de el si te duci la altcineva, simplu. Dar sa nu uiti sa ii spui si lui, sa nu il inseli.

Legat de faptul ca nu la asta te-ai gandit prin "timp liber", si vrei sa ramai cu el... ramai cu el. Ce conteaza gura lumii? Ia, zic eu acum ca nu este ok, ce faci? Te desparti de el? EXCLUS. Faci ce te face pe tine fericita, cum ai zis si tu, traieste momentul. Dar asta nu inseamna sa mergi orbeste, gandeste-te si la viitor.