| Cristina788 a întrebat:

De 4 luni vorbesc cu un băiat pe internet nu ne-am întâlnit pentru că el este din alt oraș si din cauza pandemiei de coronavirus nu am fost la el.

Acum o lună avea pe Facebook o poză cu o fată și am fost geloasă chiar îmi venea să plâng.
De o lună de zile nu dorm.
Seara îmi vine să plâng si mă gândesc că are pe altcineva, simt că mă apasă ceva.

El spune că nu are prietenă, da cred că minte
De când a apărut nu mai am liniste.
Oare trebuie să mă duc să il vad?
Oare nu este la fel de frumos ca in poze?

Răspuns Câştigător
| Anonima163333 a răspuns:

E posibil sa minta din moment ce nu v-ati intalnit pana acum.Cine stie cu cine vorbesti?
Dar de ce esti geloasa? A iesit si omul sa mai socializeze.Intreaba-l cine-i fata aia.
Sunt sanse sa fie doar o amica.
Si da, du-te sa-l vezi ca sa fii linistita.

13 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca baiatul vrea sa va vedeti, vine el la tine. Asa ar fi frumos, politicos, cavalereste. Daca tu mergi la el demonstrezi ca esti disperata dupa el si te va manevra cum vrea el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat nu v-ati intalnit totul e doar in mintea ta.

| CHESEBOY a răspuns:

Probabil ca e sora lui

| Nemessys a răspuns:

Lasa-ma sa vad daca am inteles.
Tu ai zis ca de 4 luni VORBESTI cu un baiat pe net si nu v-ati intalnit. Ok. Totul normal pana aici.
Acum o luna a pus o poza pe Facebook cu o fata si ai fost geloasa. De ce? Geloasa pe ce? Ai spus ca doar ca VORBITI nu ca ati si format o relatie. Atat timp cat nu ati format o relatie oficiala, el are dreptul sa faca ce vrea si nu ii este interzis sa vorbeasca cu alte fete.

,, El spune ca nu are prietena, da cred ca minte". Sa stii ca exista situatii in care doua persoane de sex opus ies doar ca socializeze, asta nu inseamna ca sunt si impreuna. Si oricum, daca ar minti, care-i faza? Oricum pe tine nu ar trebui sa te intereseze acest aspect din moment ce esti doar o necunoscuta de pe internet.

,, De o luna de zile nu dorm". In asa hal ai ajuns la 25 de ani?

Si sa spunem ca ok, poate are pe altcineva, care-i problema? Barbatul ala nu este disponibil si mai bine cauti altul care este, simplu.

| Alverto a răspuns:

Nu are relevanță pentru că nu sunteți căsătoriți, și așa că fiecare are dreptul a face ce vrea happy

| cristimihailov a răspuns:

Scuza-ma, dar nu pricep:
- de ce esti mereu in situatii imposibile?

Chiar nu gasesti pe unul pe langa tine?

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru cristimihailov):

Sunt mai cu mot aia din alta parte

| EuNuImiIubescViata a răspuns:

După cum zic doctorii, corpul uman nu poate rezista fără trei zile de somn continuu, așa că mai bine nu ai încerca chestii de astea

| Corjos_Matei_1993 a răspuns:

Intreaba-l sincer daca este cu altcineva, daca nu e un porc o sa iti zica adevarul

| cristimihailov a răspuns (pentru BuBBlesykeSs):

Cu sau fara mot cum spui tu, fiecare e responsabil pentru fericirea personala.

Dar daca te invarti in pestera, o sa crezi ca toata lumea e un loc racoros, rece si tacut.

Cand de fapt lumea e cam invers.

Cam asta voiam sa ii spun. Conteaza perceptia si atractia catre lucruri imposibile.

Cu alte cuvinte se simte in banda de comfort cand este departe, visand la momentul intalnirii si sperand sa fie acceptata.

Poate e momentul sa schimbe abordarea. Daca incerci de mai multe ori si ao acelasi rezultat, ce faci?

Incerci din nou sau schimbi abordarea?

| Sofer a răspuns:

Stabilește ca vrei sa va vedeți ca da scapi de gândul asta.

| Andreeush a răspuns:

Exagerezi prea mult, având în vedere că vă cunoașteți doar în mediul online nu ar trebui să te atașeazi atât de mult de el.

| Aladin1403 a răspuns:

Aparentele inseala. Atat cu fata aia cat si cu pozele vs realitate. Iar el ca baiat, sa vina el la tine, nu tu sa te duci la el.