| Valentinné a întrebat:

De aproximativ o saptamana jumatate am primit un trandafir superb de la iubitul meu, si se mentine atat de bine, incat nu s.a schimbat absolut nimic la el. E la fel de rosu si de deschis.
Imi doresc enorm sa.l pastrez sa se usuce, insa am citit pe un site ca trebuie sa.l las cateva ore sigilat intr.o punga in frigider iar apoi sa.l agat cu floare in jos aproximativ 2 saptamani. Oare este bine sa.l bag la frigider? Stiti ce altceva as putea sa fac ca sa.l mentin uscat cat mai mult timp?
Va multumesc!

7 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Eu am un trandafir care il tin pe dulap cam de vreo 2 ani...cand l-am primit l-am tinut de la inceput agatat de dulap cu floarea in jos si in aproximativ o saptamana sa uscat si a ramas asa...nul baga in frigider ca o sa ii cada petalele si se inegrestewinking

| edy132 a răspuns:

Acum cateva secunde am citit o intrebare stupida de la o impiedicata, si inca e aici, incat sunt evident indiferent la ce tampenii debitezi. E la fel de enevant si stupid cand vand cate una ca tine care orbita de dragoste greseste categoria, fa-ti pasaportul si carate pe categoria casa si gradina fetita.

| Valentinné explică (pentru edy132):

Extraordinar. Ce ar fi sa nu raspunzi daca nu te priveste si nu poti da un raspuns concret? Si controleaza.ti vocabularul te rog frumos, ca nu sunt impiedicata sa am 12-13 ani, si am relatie de cativa ani si imi doresc foarte mult lucrul acesta|(sa pastrez trandafirul). Asa ca iti poti vedea frumos de viata ta. La revedere!

| edy132 a răspuns:

Daca vrei sa-mi vad de treaba mea de ce ai spus " La revedere! " Pentru ca asta inseamna ca ne vom vedea din nou.In cazul nostru voi raspunde din nou. Din asta reiese ca esti doar o copila.

| Sara1307Jennin a răspuns:

Eu am primit un trandafir de la iubitul meu cand am implinit o luna. Acum a trecut un an de atunci si inca il am. La-m pastrat intr-o vaza cu apa...e putin uscat [putin] happy

| Valentinné explică (pentru edy132):

Nu reiese deloc ca sunt copila pentru ca ti.am spus "la revedere". Ma deranjat faptul ca ai vorbit urat, si nu mi se pare deloc frumos, atat timp cat eu nu am avut nimic de comentat in legatura cu tine. Poti raspunde de cate ori doresti, ti.am spus "la revedere" ca forma de salut de incheiere pentru ca nu imi face placere sa iti citesc insultele. Si pot fi cat de copila doresc eu, atat timp cat e viata mea. Acum te rog, sa incheiem happy

| Valentinné explică (pentru Sara1307Jennin):

Multumesc de raspuns :*