E culmea cand ma masturbam nu aveam chef de viata, acum de cand am cunoscut-o pe fata asta simt o senzatie de furie cand vad pe cineva langa ea, cand ma masturbam imi era jena sa vorbesc cu fetele
Cu alte cuvinte ai inceput sa fi mai sensibil iar asta e normal tinand cont ca nu te mai masturbezi. Masturbarea adica "malahia" iti afecteaza dezvoltarea si tinand cont ca ai doar 14 ani, impactul e unul destul de mare.
Eu iti recomand sa nu o mai faci pentru ca in timp o sa ai foarte multe probleme cum ar fi acneea, par picat, incetarea cresterii in inaltime, memorie pierduta, subtierea vocii, insensibilitate, etc etc
De la frig nu are cum să fie decât dacă ești undeva prin Siberia. Căldura e întradevăr de la faimoșii fluturi în stomac.
Pentru durerile de cap recomand clasicul „C***e, vezi că mie îmi place de aia" și să fii mai bărbat decât prietenul tău, abordând-o pe fată cât mai repede.
Dacă îl lași pe el, sau în general pe alții, să ți-o ia înainte cu tupeul, o să cam recidivezi înapoi la masturbare.
Fii bărbat alfa și invit-o la un cico înaintea la oricare altul.
Mutubal întreabă: