De la frig nu are cum să fie decât dacă ești undeva prin Siberia. Căldura e întradevăr de la faimoșii fluturi în stomac.
Pentru durerile de cap recomand clasicul „C***e, vezi că mie îmi place de aia" și să fii mai bărbat decât prietenul tău, abordând-o pe fată cât mai repede.
Dacă îl lași pe el, sau în general pe alții, să ți-o ia înainte cu tupeul, o să cam recidivezi înapoi la masturbare.
Fii bărbat alfa și invit-o la un cico înaintea la oricare altul.
E culmea cand ma masturbam nu aveam chef de viata, acum de cand am cunoscut-o pe fata asta simt o senzatie de furie cand vad pe cineva langa ea, cand ma masturbam imi era jena sa vorbesc cu fetele
Cu alte cuvinte ai inceput sa fi mai sensibil iar asta e normal tinand cont ca nu te mai masturbezi. Masturbarea adica "malahia" iti afecteaza dezvoltarea si tinand cont ca ai doar 14 ani, impactul e unul destul de mare.
Eu iti recomand sa nu o mai faci pentru ca in timp o sa ai foarte multe probleme cum ar fi acneea, par picat, incetarea cresterii in inaltime, memorie pierduta, subtierea vocii, insensibilitate, etc etc
Mutubal întreabă: