Pai si daca te abordeaza si cersetori si drogati si aurolaci se pune?)) guess not trebuie sa stii sa ti alegi publicul tinta))))
Stii, zilnic sunt abordate de barbati numai prostituatele\, al caror scop este acesta. Femeile normale au alte prioritati, au o viata, nu se lasa abordate de barbati la intamplare.
Oooooo da... poate am zile in care nu sunt abordata de niciun baiat
si cum a zis si ghem de multe ori te abordeaza si alti nebuni...si astia de obicei sunt in numar mai mare pentru ca baietii normali nu prea stau sa abordeza o fata pe strada
si o data cu cresterea in varsta creste si numarul abordarilor
nu stiu mi se pare aiurea intrebarea, dar na...
Sunt abordata de 2-3 ori p zi, dar asta nu insemna k le dau atentia...pai eu am observat ca numarul abordariilor incepe de la 14-15 ani cand se produc unele schimari in corpul tau, cand noua, fetelor ne cresc sanii, cand avem un fund mai indraznet...in fene...cand capatam trasaturi ce artag pribiriile baietiilor/barbatiilor...
Scopul intrebarilor este urmatorul daca o fata are in medie 3 abordari pe zi, trei zile pe saptamana, cel mai pesimist numar posibil, timp de 4 ani 19-23 inseamna aproape 10 000 de abordari - nu e de mirare ca fetele s-au saturat de abordarile obisnuite de genul "ce faci, " "de unde esti" etc. E clar motivul pentru care trebuie sa fiu diferit in adresarea initiala pentru a atrage interes.raspuns dedus din celelalte raspunsuri.