| pantofipantofi a întrebat:

De cate ori fac sex cu iubitul meu el spune ca isi da drumul in mine, dar eu nu simt, este normal sa nu simt?

8 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Dar el este acolo? Dincolo de gluma cred ca la voi inca nu au ajuns corpurile in acelasi pas, in acelasi ritm, incit sa ajungeti amindoi odata la finish.

| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca mai important e ca poti raman insarcinata dupa asta nu ca nu simti tu nimic.straight face Nu styii ce sa simti daca o face.straight face Fa-ti un test de sarcina daca afirma asa ceva.Doamne, ce inseamna sa te f.i si sa nu stii ce-i aia.

| pantofipantofi explică (pentru UbexFlo):

A nu, iau anticonceptionale yaz prescrise de medic, iar cu analizele suntem amandoi la zi, am folosit un timp prezervativul dar mi le-a recomandat medicul pentru a trata un chist si mi-a spus ca sunt si bune ca protectie, deci nu-i vb se sarcina, da faza e k nu simt cand termina in mine

| UbexFlo a răspuns (pentru pantofipantofi):

Probabil nu simti pentru ca inca nu stii sa-i controlezi lui reactiile si nu esti atenta la ce face.Esti atenta sa te simti tu bine.
P.S.m-ai linistit cu anticonceptionalele.

| MonkeyBoss a răspuns:

Poate ca tu dormi.

| intensivemania a răspuns:

Unu la mana : Pentru a evita orice neplacere socio-psiho-economica foloseste protectie. NU accepta afirmatii de genul : ma strange, ma irita, pare m-ai mica, nu cred ca ne vom simtii bine ...etc. NU le lua in considerare. SUNT DOAR ABERATII SI MOFTURI. NO PROTECTION.NO SEX.

2 : un consult la medicul ginecolog ar rezolva problema.

| iGo a răspuns:

Pentru ca esti nesimtita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a zis ca barbatii nu pot mima orgasmul?laughing...ori nu simti tu ca te gandesti la nemurirea sufletului si nu esti atenta si "pe faza" ori si-a zis baiatu' ca "daca femeile o fac, eu de ce nu?" (faza cu mimarea orgasmului)