Daca nu era chiar atat de sanatos incat sa nu se poata, mai era trecuta aceasta varianta in prospectul medicamentului?
Poti lua si fara oprire tot anul, pauza este doar pentru a avea sangerare, nu are alt scop
Iar tu faci asta pentru sanatatea ta sau pentru placerea altcuiva?
Iar scopul sangerarii e sa evite infectiile uterine! Sangele acela trebuie schimbat.
Scopul sangerarii menstruale este cu totul altul, te poti documenta daca nu ma crezi ( iar in timpul administrarii de anticonceptionale scopul sangerarii nu exista). Se pot administra pilule anticonceptionale fara oprire fara niciun fel de efecte negative.
"te poti documenta"
O afirmatie foarte cocky!
Nu am vazut sa ii inveti pe adolescentii de pe TPU despre prevenirea sarcinilor si a bolilor cu transmitere sexuala, asadar nu-mi faci tu mie instructaj!
Doamne fereste, daca vrei sa crezi, poti sa crezi ce vrei tu, dar mi-ai adresat mie un mesaj total eronat, pentru ca sangerarea aceea nu are in niciun caz scopul prezentat de tine!
Ai o atitudine foarte agresiva, nu inteleg de ce. Apreciez intentiile tale dar avem pareri diferite. Eu nu sunt aici sa sperii oamenii ca la orice pas se pot imbolnavi sau sa fac afirmatii eronate.
Chiar apreciez ce faci, dar esti prea agresiv si alarmist. Adolescentii despre care vorbesti nu au nevoie de un mesaj copy paste repetat la infinit, esti obositor si ignorant pentru ca nu vezi realitatea din jurul tau si crezi ca ai intotdeauna dreptate si afisezi asa un aer de superioritate. Ai afirmat ceva imbecil. poti sa accepti asta, sa te documentezi mai bine data viitoare si gata! Sperii oamenii cu bolile alea si cu sarcinile nedorite si de asta toate adolescentele se grabesc la pastila de a doua zi in situatii in care nu ar trebui. Si se intampla asta si din cauza ta, pentru ca esti foarte agresiv si faci afirmatii eronate.
Daca ai peste 18 ani, este o problema grava cu tine
Plus ca scrii despre lucruri pe care doar ai impresia ca le stapnesti... repet..mai multa documentare nu ar strica