"hei uite..ma gandeam, in timpul asta cat am iesit impreuna ai inceput sa-mi placi..foarte mult, deci ce spui..crezi ca ar merita o incercare?"
p.s. incearca sa nu pari timid, caci la baieti timid=cu pampalau
Salut am avut o situatie asemanataore cu a ta eu am inceput treptat am tinuto in brate apoi de mana si daca dadea semne cum ar fi se juca in parul ei iti zambea si dabia te privea in ochi sigur te place eu am fost cu ea pe rau o tineam de mana si am vrut sa o sarut si am reusit i-am zis ca e frumoasa ca imi place parul ei foarte moale si matasos ca mereu cand o privesc in ochi simt iubire multa caldura si dupa aia as intrebao pot sa ii soptesc ceva si in loc sa ii soptesti o saruti foarte repede si frumos fara ! doar pe buze elegant si atuncea ai sa iti dai seama complet daca te place:* o sa ramana foarte surprinsa si incerca sa-i zici asta e tot ce simt pentru tine te iubesc mam atasat de tine ma simt bine in prezenta ta chesti ce vor fetele sa auda. PS: cati anisori aveti?
BAFTA! MULTA ITI UREZ MULT SUCCES
Bunaaa,iti spun eu cateva metode de ai spune la o fata ca o placi sunt fata deci stiu cum iar place la o fata
-Poti sa te bagi mai mult in vorba cu ea so inviti la un suc in oras sa petreci mai mult timp cu ea, sa ii dai atentie sa nu te bagi prea mult in seama cu altele deci poti sa ii spui pe mess cum ar fi 'hey in ultimul timp imi placi foarte mult si incep sa tin la tine' si a doua zii poti sa incepi so imbratisezi, sa-i spui lucruri frumoasa poti sa ii mai spui pe mess hmm, buna in ultimul timp am inceput sa imi placi foarte si incep sa am sentimente pentru tine, cemi place la tine este zambetul tau ochi tai personalitatea, esti genul care imi place mie'
dupa vezi ce iti raspunde inapoi si dupa mesaj o sa iti dai seama daca te place si ea
bag-o mai mult p ea in seama cum am mai zis pentru ca la fete le place sa le dai atentie numai lor nu sa vb si cu alte fete si chesti adica genul meu asa e si la mai multe fete sunt la fel cu atentia
Sper ca te-am ajutat si bafta multa sper sa te placa si ea:*
Fundita?:*
Crezi tu ca asta le place fetelor?)poate dar la foarte putine, uite mie spre ex daca un baiat mi-ar vorbi asa l-as considera un pampalau(sa nu spun altfel) ca nah. vorbele de genu asta (smecheriile astea.)sunt deja de mult rasuflate +ca uite spre ex eu una nu pot sa sufar deloc gulcegariile ieftine si asa ca mine mai sunt multe persoane
Invit-o la cinema, la o plimbare in parc, la un spectacol s.a.m.d si ai sa vezi cum se rezolva toate.