Bună.
Nu înţeleg care e faza cu faptul că îi lasă un semn inofensiv pe gât prietenului. . Atâta necaz pentru un semn lăsat pe gât, care dispare. şi de ce e considerată tipa "ieftină" dacă face acest lucru? Pentru mine e sincer lipsit de sens.
Vedeţi-vă de prietenii/prietenele voastre, şii după comentaţi de alţii. ^^. Mereu se grăbeşte lumea să comenteze despre ce fac ceilalţi.
Mă rog, cu privire la întrebarea ta nu ştiu ce să spun.
Şi eu îi lăsam uneori semne pe gâtul prietenului meu ( ce ieftină sunt, nu? ), şii erau destul de micuţe dar se vedeau. Nu trebuie nici să-i înroşeşti tot gâtul, aşa căă dacă chiar vrei să îi laşi un semn, suge mai tare. ^^.
Pa paa!
De ce ai face asa ceva? chiar nu e frumos din partea ta. Probabil este imun la semnele tale.
Trebuie sa sugi pentru un minut pe zona aceea ca sa ramana semn. Cand faci asta se sparg capilarele de sub piele. Succes!
Practic iei pielea de pe gat si incepi sa o sugi si asa raman semnele acelea, dar vezi ca nu multora le plac acele semne
Fetele sau femeile ce fac asemenea chestii sunt considerate ieftine.in plus toti prietenii omului vor face misto de el..deci ii dai injoseala iar daca e barbat ce se respecta te va lasa.
Asa ca si chestie probabil nu e asa sensibil cum sunt altii.