anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile sunt certata cu prietenul, si imi este atat de dor de elsad, da nu-i pot zice...sunt prea orgolioasa, cum pot ascunde asta?

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Ofof,orgoliul asta...
Si eu sunt orgolioasa, acesta mereu m-a facut mai puternica, dar niciodata fericita.Si eu trec prin asa ceva, m-am certat cu el, mi-a cerut sa nu-l mai sun su multe altele.Orgoliul meu nu m-a lasat nici sa-l sun si nici sa-i trimit vreun mesaj, pana cand nu am mai rezistat si l-am sunat chiar daca am stiut ca va fi in zadar...ideea este ca daca iti este dor de el si nu vrei sa pui punct unei relatii in care te-ai certat cu el poate din diferite motive minore, nu te lasa asa usor si lupta pentru ca numai asa vei ajunge sa ai parte de ceva bun, daca vezi ca nu mai are rost atunci incerca sa te resemnezi.Orgoliul are rostul lui, dar acesta nu e bun tot timpul pentru ca asa cum am spus mai sus acesta mereu te face mai puternica, dar niciodata fericita:*

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ori e relație ori numai este... Hotărâște-te.
1)Încrederea - Lipsește cu desăvârșire atâta timp cât tu nu ai încredere să discuți și să rezolvi probleme împreună.
2)Sinceritate - Lipsă și asta, nu vrei să fii sinceră cu el să discutați ce te deranjează și să îi spui că ești orgolioasă și ai preferat să cedezi orgoliul pentru iubire.
3)Respect - Ce respect când tu vrei să te răzbuni pe el, etalându-ți orgoliul.
Așa că pune mâna pe telefon, sună-l, întâlniți-vă și discutați problemele pe care le aveți.
Asta înseamnă o relație. Nu să te ascunzi după un copac!

| uncas a răspuns:

EU zic sa lasi orgoliul; si impacate cu el cel mai bine, pana nu este prea tarziu.happy

| Laliiiiiiiiiiii a răspuns:

Daca ti-e dor de el spune-i, nu poti ascunde faptul ca esti orgolioasa pentru ca asa esti! Dar daca nu vrei sa il pierzi, si el nu da niciun semn atunci fa tu primul pas pana nu va fi prea tarziu!

| NoSmile a răspuns:

Buna orgolioso!
In anumite momente trebuie sa-ti lasi orgoliul deoparte,altfel risti sa pierzi ce iubesti.
Asa si in cazul tau.
Iti sugerez sa lasi orgoliul deoparte,macar de data asta.
Da-i un mesaj ''ce mai faci? imi e dor de tine, simt nevoia sa te vad, sa vorbim''
Sau orice iti trece prin minte!
Nu iti dori sa ascunzi asta. Pe dinafara vei parea ok, dar pe dinauntru durerea te va macina.
Lasa tu orgoliul de data asta. Iar data urmatoare il folosesti.
Tu lasi o data de la tine, el de mai multe ori. Ce zici?

| Andreeashine a răspuns:

Lasa orgoliul, nu este bun deloc. Datorita orgoliului se inrautatesc lucrurile.Fa ceea ce simti, si nu regreta alegerea facuta indiferent de ceea ce vei primi inapoi

| Larisa1243 a răspuns (pentru NoSmile):

Nu eu prietena mea