Buna! Sunt in aceeasi situatie:*. Crede-ma si eu ma cert cu el din nimicuri si nu exista zi sa nu ne certam. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el pe tema asta si sa hotarati ce va place si ce nu, pentru a nu mai exista atatea certuri. Eu asa am facut, a mers!
Crede-ma cate nu ma incercat. Sa lasam de la noi, orice sa fie bine. Chestia e ca mereu cand ne certam nu mai tinem cont cat de mult ne iubim. Sincer nu stiu ce sa mai facem.
Ar trebui sa va intalniti si sa vorbiti deschis si sa hotarati daca e bine sau nu sa mai continuati
EU cred ca daca doi oameni se iubesc cu adevarat e normal sa se certe sau mai bine zis sa se tachineze din nimicuri dar daca ajung in punctul de a-si scoate ochii si a nu mai tine cont de cat de mult se iubesc nu au de ce sa mai fie impreuna.
Una e sa te certi fara sa jignesti sau sa scoti ochii si alt e sa nu mai ti cont de nimic.
Acuma am incercat sa facem o pauza, poate asta o sa ajute sau o sa fie mai bine asa. Mersi pentru sfat. In ultima vreme amn2 ne scoatem ochi din nimicuri si reprosuri si regrete si multe altele. Care nu stiu de ce sunt. Spunem amn2 cuvinte care dor dupa care ne cerem scuze.
De cate ori am incercat si asta. Si sa ne propunem sa nu mai fim asa si sa fim mai intelegatori. Alta solutie?
Nu mai raspunde la provocari, daca el are chef de cearta nu-i da atentie. Lasa-l sa vorbeasca si la un moment dat o sa vada si el ca se cearta degeaba.
Cateodata apar certuri doar din dorinta(constienta sau nu) de a conduce relatia(gen alfa-male sau alfa-female). Odata determinat acest lucru, restul revine la normal.Ce se poate face este sa se "discute" doar, in contradictoriu, sa nu se ajunga la injurii.
Si eu ma cert tot cam in fiecare zi,din tampenii si nimicuri, nu cred ca e vreo reteta, asa e dat sa fie, oricum noi ne impacam repede, vorbiti si stabiliti sa mai lasati de la voi sa nu se mai ajunga la cearta mereu.