Sunt unele pe care le exicta chestia asta. Habar n-am de ce, dar nah, cum is si altii pe care-i excita picioarele. ce sa zic, fiecare cu placerile lui.
Altele fac de pentru a-si multumi partenerul sau pentru a primi/ca primesc la randul lor.
Sorry, nu am stiut.
Pai atunci sa raspund [ desi e clara treaba deja ]...
Pai, de placere o sug.
Este o metoda de subordonare, nici o data sa nu stai cu o femeie care nu accepta sa-ti faca asta. Cel putin cei care am fost nascuti dupa '80 in ziua de azi toate fac asta, daca nu o face cu tine sigur o face cu altul. Si le place sa faca asta nu din excitatie si pentru ca se simt dominate.
In ziua de azi ar trebui sa fi chiar mai kinky pentru a face fata sa te respecte, deoarece majoritatea ** ****
Exact, din alea 3, 7 miliarde de femei care sunt pe pamant nici uneia nu ii place sa faca oral )
Sunt foarte multe carora le place si sa ofere si sa primeasca. Ca si barbatii dealtfel.
De asi multumii partenerul.eu cred ca daca prietenul meu mi-ar cere sa-i fac oral si eu refuz o sa cred ca l-am dezamagit ca l-am refuzat si ca el o sa aiba impresia ca nu il iubesc destul de mult...si pentru a nu racii relatiile cred ca unele gandesc ca mine si mnah.
Unora le face placere practica asta iar unele accepta s o faca de dragul partenerului.
Bruh e clară treaba, doar ca sa nu desamageasca/supere partenerul sau sa nu se simtă stânjenite de către partener adică ceva de genu: de ce nu ai făcut aia știi?
Eu ii fac oral. Ii fac cu prezervativ cu gust de fructe. Sexul oral e reciproc.
Uneori ii fac cand sunt in perioada menstruala, ori daca se intampla sa am anumite iritatii sau daca iubitului meu nu i se scoala destul incat sa intre in vagin
bobi întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: