Hey..fii serios! cred ca nu ai intalnit tu pe cine trebuia , de obicei e drept: fetele se indragostesc de tampiti dar ajung sa regrete mai apoi(ma rog, o parte dintre ele)! Ideea e ca nu sunt toate la fel si sunt sigura ca si la tine va veni una de treaba :
- Sa stii ca nu toate fetele sunt la fel. Cel putin eu nu. Mie imi plac genurile de baieti linistiti si cu capul pe umeri.
Demonstreaza ca:E romantic, e nebunatic atunci cand vrea, e intelegator, e amuzant
Dada toate fetele zic asa nu ai intalnit pe cine trebuia fii serios asta-i viata reala fetele se uita numai la aia fitosi si smecheri eu cand imi place o fata ma bag pe ea (nu la propriu) pana ii place de mine o fac sa rada si sunt Likeabos SXD
Fetele mai liniştite vor băieţi care să le ajute să iasă din ''linişteala'' asta... aşa sunt unele, dar nu toate!
Ai mare dreptate, însă mai puţin atunci când spui "voi fetele". Sper că nu ai uitat să faci diferenţe. Suntem multe care, încă aşteptăm un tip romantic, nebun, înţelegător... iubitor şi liniştit, nu tare în clanţă, deoarece aşa suntem noi la ceartă suficient.
Cât despre celălalte, ce mai putem spune? Majoritatea sunt fetiţe naive care vor un "bad boy" iar restul materialiste. Puţin le pasă de dragoste şi afecţiune atâta timp cât au sculă şi bani. Însă, majoritatea sunt foarte "apreciate" sau mai bine zis căutate.
Cam da, de obicei primeşti ce cauţi...şi cam atât, că nu are rost...
Eu sunt îndrăgostită de un asemenea băiat. Timid şi liniştit dar îmi place. .
Dragul meu dimpotriva...de cei cuminti, linistiti, timizi trebuie sa te feresti noi suntem cei mai periculosi
Eu am ales un baiat timid,romantic,cu o inima mareee,cu ganduri frumoase, tandru, fermecator.
Ma deranjeaza ca nu mai vrea sa fie asa cand asta ma atrage cel mai mult la el, timiditatea. Cu el pot fi eu. Nu mi-ar placea sa fiu cu un baiat cum ai spus tu pentru ca ei nu stiu sa iubeasca, sa se daruiasca cu adevarat persoanei de langa el.
Mai sunt si fete care cauta un alt tip de baiat.
Daca esti timid si linistit, ramai asa, doar incearca sa iesi un pic din timiditate si fii amuzant, oricarei fete ii plac baietii care s ao faca sa rada
O intrebare foarte buna.
Fetele in ziua de azi, si-o fac cu mana lor.
Prefera baietii cu fizic, tatuaje, masini, si chiar golani.
Ele incearca sa-i schimbe crezand ca pot fi ingeri. Iar acestia profita de ele de nu mai pot, si spun ca pe ele nu le iubeste nimeni.
Cate fete mai sunt virgine la 16 ani? Sa nu zic (18).
P.S Mai rar vezi fete care sa se uite la frumusetea interioara.
Bravo, imi place cum gandesti. Ma scuzi scuzi, am uitat sa nu generalizez. Sper ca iti vei gasi si tu acel baiat.
PS. Unii dintre voi care au raspuns ma'ti inteles gresit Nu am nevoie de sfaturi in dragoste . Am precizat de "baiatul timid" in primul rand ca unele dintre voi sa dati cu capul de pragul de sus (sa realizati anumite chestii) si sa faceti alegerile potrivite iar in al doilea rand sa inteleg mai bine ce ganditi, de ce nu vedeti tot ce va poate oferii acel "baiat timid".
Altul care generalizează?! Dacă eu spun acum că voi(bărbaţii) sunteţi porci, tu mă crezi? Normal că nu.Pentru că fiecare e diferit şi special în/prin felul lui de a fi.Cum sunt băieţii, asemenea sunt şi fetele. Dacă o fată sau n fete te fac să te simţi ca ultimul ratat, te mint, te jignesc, te înşeală şi etc. asta nu înseamnă că toate sunt la fel. Undeva pe lumea asta există o fată care aşteaptă ca ti să o găseşti.Atunci nu o să mai conteze nimic.Doar ai răbdare.Şi fii bărbat.Un bărbat adevărat plânge pentru el şi merge mai departe cu fruntea sus.Şi învaţă ceva din fiecare experienţă de viaţă.Dar pe viitor învaţă să nu generalizezi, pentru că pierzi mult.
Multumesc, la fel!
Oricum, mi-am dat seama că nu te-ai lăsat convins de toate răspunsurile postate.
Şi foarte bine ai făcut.
Citeste ce am scris mai sus de raspunsul tau. NU generalizez, am uitat sa mentionez. Si nu ma plang am o prietena pe care o iubesc foarte mult si ea pe mine la fel. Incercam doar sa le inteleg pe cele care gandesc in acel fel (nu generalizez dar sunt gramada).
Decât să te preocupi pentru restul fetelor, mai bine gândeşte-te la ea.E singura care trebuie să conteze acum.Restul lumii e restul lumii şi voi sunteţi voi. Bucuraţi-vă că sunteţi diferiţi.Şi tu că ai găsit fata perfectă.
Eram doar curios ce gandesc. Cat de oarbe sunt? O vad pe ea cat e de diferita. E minunata. Cum se face ca doar 1 din 20 vede lucrurile astea? Incercam sa imi explic, dar nu gasesc nicio explicatie.
E foarte simplu de explicat.E o fată inteligentă, care are capul pe umeri şi cei 7 ani de-acasă, ştie să aprecieze orice lucru.Şi ce e foarte important e că e o fată decisă şi hotărâtă. Ştie cu adevărat ce vrea de la viaţă. Totul, sau nimic. Celelalte sunt plictisite de viaţă şi nu mai pun preţ pe nimic, nici măcar pe propria viaţă. Ajung la stadiul în care să nu le mai pese nici de timpul trecut, nici de clipa actuală şi niciodată de viitor.Nu mai au nimic în viaţa asta.Viaţă sau moarte = 0. Şi tratează viaţa ca atare.Viaţa mai e şi preiceperea o modela. Dacă vrei o viaţă perfectă, tinzi spre perfecţiune. Dacă pierzi raţiunea, decazi tot mai mult pe zi ce trece şi trăieşti fără nici un scop.Sunt lucruri pe care o să le vezi şi în timp.Atunci o să înţelegi ce spun.Momentan,apreciază ce ai lângă tine.Pentru toate lucrurile ai o viaţă în faţa ta.Nu o irosi în scopuri inutile.O seară frumoasă îţi doresc.
Am mai vazut intrebari d'astea,si le-am raspuns exact acelasi lucru: In primul rand,cred ca zici asta deoarece ai fost dezamagit de vreo fata. Ei bine,un baiat inteligent nu place o fata care prefera,,jmecherii", golanii,etc. Eu,personal,urasc baietii de acest fel. Si depinde ce intelegi prin,,baiatul si timid si linistit", cunosc multe persoane timide,care sunt super amuzante si de treaba, dar mai cunosc persoane,,timide si linistite" care sunt foarte prostnace,nu stiu nici sa vorbeasca bine( da,da,si acum cineva va avea ceva de comentat,ca vai de mine,sa fi timid nu inseamna sa fi prostanac.Ei bine,NU am spus asta niciodata,numai ca uneori aparentele nu inseala). Iar daca tu esti romantic, nebunatic atunci cand vrei, intelegator, amuzant,ai tot respectul meu,si te felicit pentru asta. Si stai linistit, nu trebuie ca fi trist, o fata care umbla cu golani, nu are personalitate si nu este foarte inteligenta, mai bine gasesti o fata cu acelasi calitati si preocupari ca ale tale, care te poate aprecia la adevarata ta valoare!
E foarte bine ca ai o prietena care a vazut ceva-ul special pe care-l ai si altele nu au putut sa-l vada. Sper sa stii sa o apreciezi la adevarata ei valoare pentru ca sunt putine fete ca ea in ziua de astazi.
Citeste mai sus ca am mai dat cateva raspunsuri deja am gasit'o
Anonima17191 întreabă: