| Ava1231 a întrebat:

De ce am senzatia ca nici un baiat nu e suficient de frumos?
Vreau si eu sa am iubit, m-am saturat sa fiu singura la 20 de ani.
Peste tot pe unde merg vad doar baieti care nu sunt pe gustul meu iar cei ce imi plac sunt ft putini si nu am cum sa intru in vorba cu ei.
Peste tot vad cupluri, ceea ce e normal insa la mine a avea o relatie pare ceva imposibil.
Chiar o sa stau singura toata viata? Nu inteleg dc se intampla asa... nu sunt vreo frumusete, dar nici urata. Sunt o fata normala. De ce nu exista ceea ce vreau si eu?

Răspuns Câştigător
| FOG92 a răspuns:

Cearta-l pe dmz ca nu a creat baieti frumosi pe lumea asta, in orice caz e greu cu tine din toate punctele de vedere

43 răspunsuri:
| Saiko10 a răspuns:

Pentru ca ai pretentii prea mari. daca chiar nici un baiat nu iti place, nu crezi ca este problema la tine si nu la ei?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Mai ziceam daca erai model, asa pretentiile sunt exagerat de mari. Intreaba-te de ce te-ar vrea un tip frumos daca tu nu excelezi la aspectul fizic? De ce sa existe pentru tine? Cand sunt fete si tipi misto si nu au parteneri ce arata tocmai bine. Ori te multumesti cu mai putin sau ramai singura tot restul vietii

| wildthing a răspuns:

Poate aici e problema, daca nu esti vreo frumusete, ci doar o fata normala si totusi iti plac foarte putini baieti, inseamna ca tintesti mult prea sus fata de nivelul tau. Nu e vina ta, nu poti sa controlezi cine-ti place si cine nu, dar cand nu poti fi atrasa de persoane de nivelul tau estetic, esti probabil condamnata la nefericire. Cand tu nu esti ca Angelina Jolie dar iti plac doar cei ca Brad Pitt, trebuie sa compensezi prin altceva sau sa fii foarte norocoasa astfel incat sa gasesti unul caruia sa-i pice pata pe tine chiar daca nu esti prea frumoasa... ceea ce e mai greu, pentru ca barbatii fix dupa asta se ghideaza in primul si in primul rand, dupa fizic.
Mai zic si altceva: chiar daca ma enerveaza toata propaganda asta lgbt, nu am nimic impotriva lesbienelor si ma gandesc ca daca intampini asa mari probleme in a gasi barbati care-ti plac, poate esti lesbiana si nu ti-ai dat inca seama sau o bisexuala care inclina 80-90% catre femei.

| Ava1231 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu sunt model, nu am acest joblaughing dar am corpul frumos. Am 1.70, sunt slabuta, sani medii, fund mediu, picioare misto. Iar la fata am trasaturi ok, ochi mari, nas drept, buze maricele. In esenta vreau sa spun ca per total arat bine. Sunt altele mult mai urate ca mine si totusi au prieten. Sau cum ai spus, am văzut modele de top cu barbati urati. Deci nu stiu daca frumusetea e neaparat asociata cu relatiile

| Ava1231 explică (pentru wildthing):

1. Nu sunt lesbi/bi, clar sa fie. Mi e scarba de femei
2. Inteligent ce ai spus, faptul ca nu poti controla ce iti place si ce nu. Am incercat sa-mi placa alti tipi, dar efectiv nu pot, nu arata asa cum vreau. Nu-mi plac cine stie ce barbati frumosi, doar ca nu gasesc ca vreau eu. Culmea, mi s-a spus ca baietii care imi plac nu sunt niste frumuseti iar alte fete stramba rau din nas cand le arat ce imi place. Toata lumea se uita dupa aspectul fizic prima data, nu doar barbatii, drept dovada asta zic si eu...ca nu exista niciunul care sa imi placa

| wildthing a răspuns (pentru Ava1231):

Da-mi exemple de cativa barbati care te atrag, sa zicem actori sau ceva...sa vedem in ce consta discrepanta asta intre ceea ce iti place tie si ceea ce le place altor femei.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Ava1231):

Problema e ca nu ajunge doar sa arati binewinking acei tipi au bani multi ca altfel nici nu se uita un model de top la ei. Ce vede o fata la Nastase sau Lis? laughing) In ziua de azi si grasele sau uratele au pretentii mari. Eu unul chiar daca arat binisor nu am pretentiile acelor nasoale. Cu toate astea tot ele isi fac relatiiwinking Ca barbat trebuie sa ai vrajeala si sa stai bine cu papagalul. Daca stai bine financiar se aduna ca lipitorile asta stie oricine. Poate nu esti sociabila? Ceva defecte ai tu, parerea mea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca tu nu esti frumoasă de ce nu accepti pe cineva cu care te potrivesti chiar daca nu e frumos el ca baiat, asa cu pretentiile astea o sa stai singură gindeste te ca si ăia frumosi vor fete frumoase, poate nu le place de tine, frumusetea trece, tu trebuie sa te uiti la caracterul omului ca asta dureaza nu ca e inalt frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ava1231):

Ești înaltă dacă ai 1.70 și tu vrei unul înalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu o să fi genul de femeie care nu va avea de unde să găsească bărbatul pe care îl vrea ea.

| FOG92 a răspuns:

Sa moara fam mea asta e cea mai realista intrebare pusa de o fata... nu stiu fetito, probabil de asta multe recurs la videochat ca nu isi gasesc fat frumosul cu mii de euro in cont, ramai singura si trista daca vrei barbatul 10/10 la toate capitolele poate tu te crezi JESSICA ALBA de unde sa stim cum arati tu

| Drimmero a răspuns:

Nu ai intalnit tu tipul ala potrivit pentru tine cel mai probabil, cu care sa rezonezi, sa ai o chimie, una alta. Te-ai saturat sa fii singura la 20 de ani? Pai abia acum incepe viata cu adevarat pentru tine, ai timp de relatii o gramada de acum incolo, problema mai mare e repezeala asta a ta cu care vrei neaparat sa ai pe cineva doar pentru ca ''asa e la moda'' sau ''esti singura'', adica vrei cumva sa bifezi o cerinta sociala, nu e neaparat ceva ce vrei, iar daca e asa imi pare rau sa-ti spun dar e o greseala imensa, o relatie vine de la sine in mod natural, daca fortezi lucrurile nu se ajunge nicaieri. Cum s-a mai zis, nu e vina ta ca nu te atrage un anumit procent din masculi dar poate nici tu n-ai fost prea coerenta si nu stii exact ce cauti, ce 'prototip' ai in minte, de obicei de multe ori se intampla sa ne atraga persoane cu anumite trasaturi pe care nu le aveam in minte, s-ar putea ca asta sa se intample si in cazul tau, cine stie/

| Ava1231 explică (pentru FOG92):

Pai nu vreau sa fie 10 din 10 la toate capitolele. Vreau sa imi placa cum arata si sa ma iubeasca.

| Cheo0S a răspuns:

"Peste tot pe unde merg vad doar baieti care nu sunt pe gustul meu" - si vrei sa te si cred.
Asa si eu pot spune ca nu exista fete pe gustul meu, dar asta nu inseamna ca nu exista fete care ma vor si ma plac iar eu le ignor ca prostul si umblu numai dupa femei luate.
Te rog eu uita-te prin jur si dati seama ca exista destui, daca eu ca barbat gasesc tu nu ai vreo scuza
Problema e ca ii ignori pe.aia.si.umbli dupa.cine nu trebuie si nu iti este destinat tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 20 de ani, 170 înălțime, slabă ea vrea bărbat înalt.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Ava1231):

Https://www.tpu.ro/......re-ciudat/ aveai 21 ani, acum ai 20, ma lamuresti si pe mine?

| Ava1231 explică (pentru UnchiulRamiz):

Am 20, aproape 21, nalaughing
Daca tot conteaza atata

| Ava1231 explică (pentru Drimmero):

Pai mi se pare ca la 20 de ani e deja tarziu si e cam trist sa fii singura.

| CosminCD a răspuns:

Mai asteapta! 20 de ani nu inseamna „toata viata". Va veni si momentul respectiv si nu uita ca o persoana faina nu se remarca doar dupa infatisarea fizica. Iti doresc succes!

| FOG92 a răspuns (pentru Ava1231):

Cel putin iti apreciez sinceritatea nu ca alte prefacute de pe site-ul asta

| FOG92 a răspuns:

Acum sa iti raspund totusi la intrebare -> De ce nu exista ceea ce vreau si eu? o scuza penibila, e o disperare ENORMA in zilele noastre in randul barbatilor care isi cauta o femeie! refuz sa cred ca pe Facebook, tinder sau Instagram nu esti asediata cu multime de mesaje, dar daca ai standarde de top model e normal sa fii singura happy acum partea nasoala vine cand iti gasesti unu frumos si vezi ca nu are bani, atunci ce faci rolling on the floor la asta te-ai gandit

| Lukasssz a răspuns (pentru anonim_4396):

Motivul pentru care alea nu isi gasesc "partener" nu este pentru ca sunt prea frumoase ci pentru ca majoritatea au cont pe onlyfans sau sunt prostituate si baieti nu vor sa isi bage "motopercutorul" intr-o gaura pe care a vazut-o tot Bucurestiu`

| Drimmero a răspuns (pentru Ava1231):

Esti prea batrana la minte...

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ai putea incepe prin a ne spune ce cauti tu la un baiat. Ca prin "niciun baiat nu e suficient de frimos" nu rezulta decat ca esti o superficiala (ca sa ma exprim frumos).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindcă ești obsedata de aspectul fizic, ești superficiala, damegeaba e făt frumos dacă are un caracter deplorabil, se comporta urat cu oamenii sau e analfabet. Nici nu ai stat cu vreunul la discuții sa vezi dacă se produce acel,, click "chimie cum s-ar spune, doar îți faci o impresie superficiala, o sa vezi ca de fapt te va atrage personalitatea, inteligenta, caracterul, bunul simt, frumusețea trece repede, caracterul rămâne neschimbat.
Ai standarde prea high pentru o fata care arata relativ ok, dar nu wow! Și dacă arătai "wow", tot era în van dacă aveai mentalitatea asta.
Viata ta sociala de abia începe, mentalitatea e problema ta nu vârsta.

| Ava1231 explică (pentru FOG92):

Pai nu-mi trebuie banilaughing) degeaba are bani daca nu mi e drag... n am ce sa fac cu banii

| Ava1231 explică (pentru anonim_4396):

Da, aprob, degeaba ii frumos daca se comporta urat.
Dar nu cred ca are cum sa ma atraga la el personalitatea, intelugenta blabla. Adica is importante, dar daca nu imi place cum arata ce fac?
Am intalnit un tip care se comporta ft frumos cu mine dar fiindca nu imi placea cum arata, n am reusit sa leg nimic

| mgtow a răspuns:

Uita-te la multe cati parteneri urati au, o sa vezi ca tipik care arata bine majortatea au gagici urate care au fizic bun si alea bune de fel la chip si trup au parteneri urati. Alta e sa zici ca nu vrei partener sau sa te dai batuta in speranta de a trai in relatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ava1231):

Ăștia care sunt frumoși "au și cereri" de la fete, nu e o regula dar statisticile o cam spun (ale vieții) cauta mai bine un om valoros, sa nu fie urat ok, dar asa,, plăcut fizic,, atunci ai câștigat mai mult decât un băiat "frumos", ai câștigat un om care nu îl găsești pe toate drumurile, un om cu un sistem de valori relativ ca și al tău, asta e cheia succesului, a fericirii! Te vei plictisi dmsu de frumusețe, dacă nu e prea inteligent, conversația voastră va fi monotona, nu aveți nimic în comun, aveți alte percepții, alte sisteme de valori. Faci ce vrei tu și ce simți, dar o sa te dai cu capul de pereți mai târziu dacă nu îți schimbi tiparul gandirii.

| Mariaa005 a răspuns:

E posibil sa ai altă orientare, lesbi sau asexuală si să nu-ți dai seama inca, ori sa ai pretenții mai mari si cam atat )