| Ava1231 a întrebat:

De ce am senzatia ca nici un baiat nu e suficient de frumos?
Vreau si eu sa am iubit, m-am saturat sa fiu singura la 20 de ani.
Peste tot pe unde merg vad doar baieti care nu sunt pe gustul meu iar cei ce imi plac sunt ft putini si nu am cum sa intru in vorba cu ei.
Peste tot vad cupluri, ceea ce e normal insa la mine a avea o relatie pare ceva imposibil.
Chiar o sa stau singura toata viata? Nu inteleg dc se intampla asa... nu sunt vreo frumusete, dar nici urata. Sunt o fata normala. De ce nu exista ceea ce vreau si eu?

Răspuns Câştigător
| FOG92 a răspuns:

Cearta-l pe dmz ca nu a creat baieti frumosi pe lumea asta, in orice caz e greu cu tine din toate punctele de vedere

43 răspunsuri:
| Ava1231 explică (pentru Mariaa005):

Nu. Daca eram asexuala nu eram asa necajita si suparata din cauza lipsei unui iubit. Iar lesbi no. Cu am zis, nu mi plac femeile, mi e scarba de ele

| InYourPants a răspuns:

Barbatii nu sunt sexul frumos la ei cauti alte calitati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ava1231):

O să găsești pe cineva, ai timp.

| InYourPants a răspuns (pentru Ava1231):

De ce sa-ti fie scarba? Poate asta e scarba fata de tine. Iubeste-te si o sa ai motive sa iubesti si pe altii

| Ava1231 explică (pentru InYourPants):

Precum?

| TudorDD a răspuns:

Exist. Îmi place descrierea pe care ți-ai făcut-o, ești pe gustul meu, dacă ești blondă sau păr foarte lung/scurt ai un atu. Și după așa brunete mor, da. Dar nu asta contează. Și eu te-am așteptat. Dumnezeu/dl.Destin nu te-a înșelat, dar sigur mori de râs și plăcere. Nu ambele simultan, sorry?

| LoveSleep a răspuns:

Se intampla asta pentru ca nu interactionezi destul cu ei.
Faptul ca tu vezi pe cineva si il placi fizic sau nu, nu inseamna nimic, pentru ca daca ai vorbi sau iesi cu el, ti-ai schimba parerea in mai bine sau mai rau.

Aspectul fizic pentru o femeie nu înseamnă prea mult, desi tu crezi ca da.

Deci daca vrei sa iti placa de cineva cu adevarat, da-le ocazia sa petreacă timp cu tine.

| CristianPetre2002 a răspuns:

Esti prea pretentioasa eu ca baiat mi e greu sa gasesc dar cand gasesc nu am pretentii

| Ava1231 explică (pentru LoveSleep):

Ai dreptate, mai putin la faza "aspectul fizic pentru o femeie nu ins prea mult".
Pai cum vine asta? Voi ne vreti frumoase, sa aratam bine si noi sa va acceptam asa urati?
Pai dc

| zazaza2016 a răspuns:

Hai ca nu e asa greu sa găsești un băiat frumos, poți sa îmi scrii?

| LoveSleep a răspuns (pentru Ava1231):

Nu ma întreba pe mine, nu v-am facut eu.

| RAY a răspuns:

Ai perfecta dreptate, de ce sa stai cu unu de care nu iți place?
Vor fete frumoase dar arata ca dracu apoi baga vrăjeala ca toate sunteți după bani, adică voi sunteți ipocrite daca va uitați la fizic dar noi nu, băieți din ziua de azi sunt jalnici ca caracter

| ngllllll a răspuns:

Pai tu il vrei pe tata mare laughing de asta