Cearta-l pe dmz ca nu a creat baieti frumosi pe lumea asta, in orice caz e greu cu tine din toate punctele de vedere
De ce sa-ti fie scarba? Poate asta e scarba fata de tine. Iubeste-te si o sa ai motive sa iubesti si pe altii
Exist. Îmi place descrierea pe care ți-ai făcut-o, ești pe gustul meu, dacă ești blondă sau păr foarte lung/scurt ai un atu. Și după așa brunete mor, da. Dar nu asta contează. Și eu te-am așteptat. Dumnezeu/dl.Destin nu te-a înșelat, dar sigur mori de râs și plăcere. Nu ambele simultan, sorry?
Se intampla asta pentru ca nu interactionezi destul cu ei.
Faptul ca tu vezi pe cineva si il placi fizic sau nu, nu inseamna nimic, pentru ca daca ai vorbi sau iesi cu el, ti-ai schimba parerea in mai bine sau mai rau.
Aspectul fizic pentru o femeie nu înseamnă prea mult, desi tu crezi ca da.
Deci daca vrei sa iti placa de cineva cu adevarat, da-le ocazia sa petreacă timp cu tine.
Esti prea pretentioasa eu ca baiat mi e greu sa gasesc dar cand gasesc nu am pretentii
Ai perfecta dreptate, de ce sa stai cu unu de care nu iți place?
Vor fete frumoase dar arata ca dracu apoi baga vrăjeala ca toate sunteți după bani, adică voi sunteți ipocrite daca va uitați la fizic dar noi nu, băieți din ziua de azi sunt jalnici ca caracter