| Jameson a întrebat:

De ce apare infidelitatea intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Pentru ca multe persoane stau doar pe interes femeile pe plan financiar si sa aiba acolo o masina buna iar barbatii sa aiba la ce sa dea bine un timp, un 0, 4% mai accepta ceva stabil in ziua de azi.

8 răspunsuri:
| dafy a răspuns:

Buna
eu cred ca infidelitatea apare atunci cand nu sunt puse destul de multe sentimente " in joc"

| 0bubu00 a răspuns:

Nu sunt destule sentimente, poate ca nu i se ofera asa de multe, poate vrea sa incerce alt cv, poate s-a plictisit sau poate pur si simplu a gasit pe alt cineva mai bun

| hotshotb a răspuns:

In timpul actului sexual creierul elibereaza niste endorfine.Acestea iti dau impresia ca esti indragostit de persoana respectiva.Multe persoane chiar cred ca sunt indragostite de persoanele respective si se casatoresc sau ajung sa fie impreuna. Dupa un timp in schimb unul dintre ei se plictiseste sau isi da seama ca nu tine la persoana respectiva. Unii se despart.Altii raman impreuna din cauza trecutului si ajung sa se insele si pe ei si pe acea persoanabig grin

| grapeFruit09 a răspuns:

Pentru ca cineva vrea mai mult decit sentimente?happy

| soul2soull a răspuns (pentru hotshotb):

Nu confunda dragostea cu sexul sunt 2 lucruri complet diferite

| soul2soull a răspuns:

Infidelitatea apare din cauza comunicarii...
Din punctul meu de vedere intr-o relatie este 50% comunicare si 50% sentimente

| hotshotb a răspuns (pentru soul2soull):

Nu am confundat nimic.Parca a fost si ceva pe discovery in care zicea ca multi confunda atractia fizica cu dragostea.Si pana la urma intervine adevarata dragoste in relatia lor...ai inteles tu

| Lacoste a răspuns:

Apare atunci cand persoana cealalta nu ii ofera ceea ce-si doreste cel care inseala.In cazul in care o femeie inseala, o face pentru ca nu primeste destula afectiune din partea barbatului, nu este inteleasa, ascultata, iubita intr-un cuvant.Si tot asa e si in cazul barbatilor, doar ca as adauga aici si sexul.
Daca o persoana a inselat o data, cu siguranta se va repeta.Asta e parerea mea.

Întrebări similare