De exemplu, daca in mod intentionat i-ai dat de inteles ca are sanse cu tine, dar de fapt nu i-ai dat sanse, se poate spune ca ti-ai batut joc de sentimentele lui...la fel si daca ati fost impreuna si l-ai inselat.
Si-a aratat punctele vulnerabile, si-a pus increderea de a nu fi "tradat" sau si-a facut planuri de viitor in care se "obliga" sa evolueze pentru a se ridica la inaltimea ta, insa comportamentul sau faptele tale indirecte l-au facut sa creada ca nu ai de gand sa ramai pe loc, nu il lasi sa se conecteze cu tine sau permiti altcuiva care nu e el sa se conecteze cu tine, ii v-a trece in 2-3 luni
Sau am observat ceva ce nu cred ca se regaseste in cazul tau, unii baieti iti ofera printr-un mic dialog o imaginatie a lor, mai detaliat, doar vorbind cu tine ei isi creeaza o lume impreuna desii, nici macar nu v-a cunoasteti
Motivele posibile sa iti bati joc de cineva pot fi doua:
1. Poarta sapca.
2. Nu poarta sapca.
Si tu decizi sa iti bati joc de el.
Hmm...păi nu am fost într-o relație. Mi-a spus că mă place, eu chiar m-am simțit foarte bine în comunicarea cu el. Dar de fiecare dată când m-a invitat să ieșim ori aveam altceva programat, ori interveneau alte chestii, ori nu eram în oraș. Poate am refuzat și fiindcă simțeam că nu îl cunoșteam suficient și nu eram sigură să îi dau crezare că vrea ceva serios(uneori mai discuta cu prietenii lui despre altele de față cu mine)...
Eu chiar am avut intenții sincere, nu am vrut să îmi bat joc sau să mă joc cu astea
Ar fii bine daca am fii sinceri si directi cu toti, voi fetele sa intelegeti ca nu cautam prieteni cu voi nu pentru ca suntem obsedati sexuali si pentru ca asa a lasat natura ca barbatul sa copuleze cu femeia nu sa fie prieteni, el credea ca tu il placi /esti atrasa de el fizic si ca vrei ceva mai mult, tu il vezi ca pe un frate, si eu am patit asta, ideea e sa fim directi cu ceea ce ne dorim, in caz contrar ies drame de astea
Lipsa de reciprocitate in primul rand. Insa din pacate nu oferi nici un detaliu deci nu putem decat specula... Putem spune ca-i beta cum zice unul sau ca-i vina ta, insa nu stim nimic din actiunile voastre din viata de zi cu zi
E asa generica intrebarea, nu stim nimic despre ce-a zis si ce-a facut fiecare.
Se pare ca a fost un decalaj, nu v-ati putut sincroniza programul. Poate n-a fost sa fie.
"uneori mai discuta cu prietenii lui despre altele de față cu mine"
Iar tu ce erai? Sticla de pe masa?
Un nesimtit! Chiar nu ai cu ce sa-ti bati capul!