Din cauza ca speranta moare ultima.
Adica,inselatul spera ca nu a fost chiar inselat,ca a fost o greseala,o intamplare,o constrangere,o confuzie,nu se poate ca fiinta de langa el sa-l insele, nu?
Deci, cel cu care a fost inselat e de vina si atunci, da-i!
Mai exista si un posibil viitor la care spera...
Speranta e de vina, clar.
Ăla barbat adevarat. Daca nu esti barbat adevarat, bați femeia.
Desi vina este a ei.
Nici eu n-am înțeles vreodată treaba asta. Dacă cel cu care a înșelat femeia i-ar fi frate, var prieten victimei, as înțelege. Dar asa, ce pretenții sa ai de la un străin? Poate bărbatul ala chiar nu știa ca ea are o relație sau canicie. Etc. După părerea mea, în aceasta situație, femeia e vinovata 100% și trasa la raspundere
Toți bărbați fac pe victimele peste tot pe net,propun sa faceți cupluri împreună și gata drama, eu nu vad fete care fac pe victime și doar barbati, când stai și te gândești ca monogamia depinde de sexul feminin ca noi am face sex cu toate, cine naiba ar întra într o relație, bărbați vor sex asa ca postează în îngerași
Eu vorbesc despre cazuri specificie gasite in mare parte pe reddit(video) cand barbatii isi prind iubitele/sotiile in ipostaze intime cu alti barbati si ei se decid sa l atace pe respectivul cu care isi face de cap partenera sa. Ma faci sa rad cand te aud ca fetele nu fac pe victimele, deschide redditul/instagramul pentru 1-2 ore si iti garantez ca ai sa ti schimbi drastic parerea, sau urmareste o pe Roma Army pe Youtube
Ce ironic, ca acum cateva luni nu intelegeai de ce nu esti capabil să dezvolti relații armonioase, romantice sau sexuale cu femei, ceea ce prin definitie e un incel.
minciuna eu nu am spus asa ceva niciodata,am spus ca din cauza aspectului fizic nu sunt atrase ele de mine ceea ce prin definitie inseamna incel,nu ca eu nu pot sau nu sunt capabil,orice om fie el incel, mgtow e capabil sa aiba o relatie, dar e dezamagit, cat despre ce am scris eu, ma referam la cei care mereu se plang ca sunt victime, omul mai evolueaza in gandire
O stii p-aia? „Căteaua daca nu ridica coada, cainele nu poate face nimic"? Este ceva asemanator.
Pai depinde de situatie. Daca ala a indraznit sa intre in casa celui inselat si sa faca treaba aia, merita.
Altfel, e intr-adevar aiurea. Amantul nu are nici o obligatie fata de cel inselat. Cineva intreg la minte nu ar intra in conflict cu el.
E vina amandurora oarecum, mai mult a celui care a inselat decat a celui cu care a produs infidelitatea. E exact ca la femei cand isi prind barbatul cu alta iar ele le paruiesc pe 'ispite' cand ar trebui sa-i dea castane aluia in mod categoric.
Lumea are impresia ca partenerul i-a fost furat ca si cum a intrat noaptea in casa cand dormeau si s-a produs paguba, dar e o vorba, cateaua daca nu ridica coada, cainele nu inainteaza, e valabil pentru ambele sexe, daca partenerul nu da semne ca vrea sa insele, 'ipista' poate sa incerce in zadar la nesfarsit si nu va reusi.
Salut!
Cred că adevăratul vinovat e cel înșelat pentru că deși a văzut semnalele că femeia e așa cum e, tot nu a vrut să creadă și a preferat să se mintă singur
Își varsă frustrarea pe bărbat pentru că e mai ușor să fie așa, "el ne-a distrus fericirea" e mai greu sa accepți că asta este ea de fapt
Aia da bine punctat.
De unde stii ca a vazut cum e?
Buna.
O relatie este intre 2 persoane.
Sa spunem ca avem un cuplu A si B.
Daca A il insala pe B cu C, insa C stie ca A are o relatie cu cineva, atunci ambele persoane au vina, insa daca C nu stie ca A are o relatie doar A este vinovat, pentru ca nu i-a zis ca are o relatie, deoarece daca i-ar fi zis ca are o relatie poate nu ar fi fost cu A.
Inselatul este o alegere, nu o greseala.
Pentru a nu se ajunge la inselat, ar trebui sa existe comunicare in cuplu (pe langa alte trasaturi esentiale pe care ar trebui sa le aiba o relatie), astfel cand este o problema sa se discute si daca in urma discutiei nu se observa vreo modificare sa zic asa, cuplul sa se desparta si dupa poate sa umble fiecare cu cine doreste, fara sa se ajunga la inselat.
O persoana care insala in primul rand nu se respecta pe ea, dupa pe partener/partenera. Nu mai zic de suferinta cauzata partenerului/partenerei.
Daca ar fi existat ce am scris mai sus nu se mai ajungea la suferinta din cauza inselatului.
Probabil o parte din persoane care o sa citeasca comentariul o sa zica ca nu exista barbat care nu inseala. Gresit! Atunci cand iubesti cu adevarat o femeie nu mai ai ochi pentru altcineva, nu te mai uiti stanga dreapta la alte fete etc. Valabil si in cazul femeilor!
Pacat ca pe primul loc in multe relatii sunt alte lucruri decat cele care ar trebui sa fie pe primul loc (indiferent daca este vorba despre femei sau barbati), nu cum erau acum cativa ani si chiar mai bine de... Nu am gandire veche cum poate s-ar gandi cei care o sa citeasca acest raspuns, pur si simplu cred ca indiferent de relatiile de acum multi ani sau de acum, indiferent de varsta, ca ar trebui sa se pastreze anumite valori care acum multi ani erau pe primul loc/existau si care se pare ca in multe cazuri se,, pierd".
Ca sa nu fac povestea mai lunga decat este deja, o sa las un link care povesteste pe scurt la ce m-am referit in paragraful de mai sus. https://www.facebook.com/......4851344984
Cine zice ca voi nu puteti lua bataie?
Mai ales cand va bateti joc
Nu lovesti o femeie indiferent de ce a facut, nu cred ca-si bate joc nimeni asa aiurea)
Pai si acum imi spui?
Sa stii ca multora le si place sa fie batute. Isi bat joc "asa aiurea", pana cand trezesc animalul, isi iau o cotonogeala si se reindragostesc pentru o perioada scurta de timp. Dupa dispare tensiunea, iar se plictisesc, iar isi fac de cap, iar isi iau reset...
Nu sunt un exemplu bun alea, dar exista.
Eticheta de femeie nu te scapa de bataie, punct.
Tristut Daca ajungi sa-ti bati femeia imi este mila de tine
N-o bati daca ti-a gresit, eventual ii dai papuci.
*papucii
Doar nu crezi ca o mai tin, dupa ce ajung sa o bat.
Papucii *, ce rost are s-o mai bati? Te simti mai barbat?
Nu am zis ca are rost, sau ca sunt pasionat pe treaba asta.
Doar ca aia cu "sa nu lovesti o femeie" e valabila doar pentru unii.
Eu nu am mila pentru cei care fac rau cu intentie, fie ei copii, caini sau femei.
Fara violenta ca-i mai bine.
Fara bataie de joc, ca nu se stie unde duce
In prostie e usor sa castigi.
Scapa cine poate
E ilegal sa lovești pe cineva. Adică poți sa faci pușcărie și e o chestie justa. Femeia nu e proprietatea ta, dacă te înșeala poate meriți cu atât mai mult cu cât consideri ca bătaia e justificata. Dar și dacă nu meriti, e alegerea ei, nu și bate joc de tine, nu se abține ea, atât poate, nu e justificata bătaia. In fond dacă te înșeala, ai scăpat de ea. Nu poți sa bați toți oamenii care consideri ca ti au greșit sau te au supărat sau te au rănit, asta înseamnă doar ca esti antisocial Cel mai mult ma amuza când unii aleg sa lovească doar pe cei mai slabi decât ei ca dacă îți greșește unul puternic nu o sa mai ai curajul asta.
Violenta e ilegala, oamenii nu ne aparțin nu sunt proprietățile noastre, dacă aleg sa ne însele e doar un semn ca trebuie sa ți vezi de viata. Când aud asta cu bătaie de joc mi se pare o prostie, de parca ea sau el asta urmărește. Ea sau el vrea doar sa și facă poftele și cam atât.
Corect si frumos mesajul tau.
Dar la fel poate fi formulat si impotriva adulterului, care de asemenea este prevazut in codul penal.
Atat adulterul cat si agresiunea domestica usoara (ca nu as rupe coastele unei femei), sunt aproape imposibil de demonstrat in instanta, si raman sub forma unor conflicte banale.
Adulterul nu se pedepseste, si poate fi demonstrat. Adulterul se refera doar la cupluri casatorite. Una e o fapta imorala si alta penala. De exemolu o femeie care a facut lucruri bune pentru un tip, care l a scos poate din rahat candva, poate l a ajutat cu bani cu vorbe, care l a facut fericit, i-a dat din sufletul si timpul ei, poate i-a facut si un copil,... poti sterge cu buretele tot si sa o reduci la " si a batut joc". Poate nu mai merge relatia. Cu ce drept o bate el? Pt ce? Ca a facut sex cu alt barbat? Dar fiecare face ce vrea in viata asta, ideea e sa ti fie fidela din iubire nu ca o pazaesti tu. Dragostea nu se pazaste.
Si totusi eu am zis doar ca femeile nu sunt scutite de bataia aia de la locul faptei
O femeie nu poate miza pe faptul ca nu-i scap o palma nasoala, cand consider eu ca o merita.
Consecintele sunt irelevante, nu as fi primul care ia o amenda pentru asa ceva.
Cine esti tu sa consideri ca acea feneie merita o palma pana la urma? Cine iti ofera dreprul? Poate dupa incident vine si ea cu niste prieteni frati rude sa-ti ofere inapoi palma pe care ea considera ca o meriti. Unde ajungi cu toata violenta? Si ce castigi? Nu se schimba cu nimic situatia, doar ca ea nu va mai avea nici un regret. Macar asa daca nu i faci nimic va regreta ca a pierdut un baiat bun, va simtii vinovatie. Un tip ce reactioneaza violent il caracterizeaza gestul
Tot nu ai inteles.
Daca in ochii mei, cineva merita bataie, o primeste. Nu m-as impiedica in faptul ca e femeie.
Nu mai dramatiza, n-am spus ca femeia trebuie batuta.
Ok, dar tine cont ca tot lasitate e cand ne alegem ca cei care merita sunt de fapt mai slabi decat noi, adica femei, copii, batrani, animale. Daca suntem cu adevarat puternici ii facem sa vada ca au gresit ii facem sa regrete prin metode pasnice.
Depinde cum vezi lumea. Eu nu vad lasitate sau putere, eu sunt preocupat doar de mine, de drumul meu.
Intr-o situatie ca aia, nu vreau sa las loc de scuze, o definitivez pe loc.
In urma mea se poate vorbi orice, nu ma intereseaza.
Eu vorbeam cum se traduce toata treaba. Daca ti ar gresi o femeie despre care sti ca e campioana la lupte sau alt sport de genul, daca stii ca te poate bate nu ai mai simti sa ti faci dreptate. Daca tu dormi si eu am nervi pe tine pot sa ti dau cu ceva in cap. Oricum o dai, violenta nu e buna.
Tradu linistita, nu te-am oprit. Ti-am zis ca nu ma intereseaza ce impresie las.
Eu ziceam doar ca nu dau doi bani pe ideea ca femeia e scutita de bataie. Multe profita la maxim de chestia asta, si chiar lovesc barbati "bine educati", care nu stiu sa le puna la punct.
Tu nu inteleg incotro te duci in discutia asta; esti genul care inseala, si te deranjeaza ideea de a lua bataie in locul amantului?
Am spus pe prima pagina ca si amantul si-ar putea merita capaceala, in cazul in care a incalcat teritoriul inselatului. Asta nu te-a deranjat?
Mi se pare o prostie violenta, nu are justificare Nu concep ca cineva sa loveasca pe cineva, decat pentru aparare, in rest o consider o chestie total ilogica
Și înșelatul în timpul unei relații e o prostie.
Dacă nu te satisface, ești liberă să ieși din relație. Nu trebuie să îl ții pr prost de rezervă, că nu e dreptul tău, nu e proprietatea ta.
Îi spui frumos că nu vrei relația, și poți să faci ce vrei, după aia.
Violența nu e o noutate pentru nimeni, însă nu se adresează persoanelor cu bun simț.
Dacă prind pe cineva la furat, îl încolțesc și îl lovesc de intimidare până la sosirea poliției, crede-mă că nu mă sancționează nimeni, atât timp cât nu las urme pe corp.
La fel și în scenariul adulter, dacă o scot din casă de păr, târâș, nu stă nimeni să cerceteze așa o agresiune fără urmări. Nici ea, pentru demnitatea ei, nu se duce la poliție să se plângă că am prins-o la *** și am făcut-o să plângă.
Tu nu intelegei ca violenta duce la violenta si e posibil sa ti o iei inapoi
Nu mi-o da nimeni inapoi.
Vad ca insisti in a fi de partea curvei
Nu sunt de partea nimanui doar ca stirile sunt pline de crime, violente la adresa femeilor si asta pentru ca acei barbati au decis ca asa e corect, etc. Aceste femei pe care voi alegeti sa le bateti pentru o prostie cum e inselatul sunt ficele cuiva, mamele cuiva, surorile cuiva, oameni care le iubesc, le au crescut, sustinut neconditionat, voi, niste straini nu aveti dreptul sa faceti vreun rau acestor persoane doar pentru ca acea persoana face sex cu tine si tu o condideri proprietate. Eu daca as avea o fiica si unul o bate ca vezi doamne e iubitul ei, nici macar sot, il arat eu ce inseamna sa se atinga de copilul meu. Il mananca puscaria. Nu ma interesează ca el e prost, si fraier daca aia a ales sa il insele, ca daca era bun nu facea asta. Daca a gresit exista legea karmei, toate se intorc, nu hotaraste nimeni judecata si pedeapsa.
E o chestie de principiu ca barbat, nu te atingi de ce nu e al tau. Nici macar de iubita unuia care nu il suporti.
Toata vina are you serios? Ala daca stia ca are prieten ii spunea ca iubita lui e neserioasa.
Pentru ca iubitu ei e probabil un cuck prost care nu isi valoreaza propria persoana