Pentru ca fiecare iubire esuata este o lectie de viata. dupa fiecare relatie te alegi cu o experienta. si uite asa, treptat te cunosti in primul rand pe tine. iti dai seama ce vrei, ce-ti place, ce nu-ti place, ce ai nevoie..etc.dar mai ales unde gresesti. iar toate acestea, iti vor da intr-o zi intelepciunea sa-ti alegi si sa pastrezi langa tine persoana potrivita in cazul in care vrei sa-ti intemeiezi o familie.
atentie, nu intotdeauna persoana potrivita este cea langa care simti pasiunea aceea nebuna. tot cu timpul, vei intelege ca exista sentimente mai profunde decat iubirea. bucura-te de tinerete si de sentimentul asta de "indragosteala" cat mai mult si mai des ... suferinta trece repede.
Nu alegi persoana de care te indragostesti... daca am avea dreptul la alegere viata asta ar fi mult mai simpla, nu crezi>?
Si totusi cate relatii esuate trebuie sa mai "indur" ca sa gasesc acea persoana care sa imi arate ca vrea sa isi intemeieze o familie cu mine? Totusi am si eu 24 ani si chiar ma gandesc la asa ceva. Tie ti se pare corect ca in momentul in care nu gresesti cu nimic si esti cat se poate de deschis cu iubita ta sa ti se spuna ca esti un mincinos? De cat sa iubesc si sa sufar mai bine singur
La 24 de ani esti inca destul de tanar..parerea mea este ca ar trebui sa mai copilaresti putin spui acum ca nu-ti mai trebuie pentru ca suferi inca, dar o sa-ti treaca. Daca, spui ca nu ai gresit cu nimic fata de fata asta, ai fost sincer si deschis cu ea, totusi…care este motivul pentru care te face mincinos?
Motivul pentru care ma face mincinos este ultima ei relatie esuata! Mereu imi spune ca toti barbatii sunt la fel cu toate ca fiecare este diferit in felul lui! Am acceptat cuvinte care m-au durut in momentul acela si am luptat mai departe ca sa pot mentine relatia 1 an! Am dat "raportul" la absolut tot ce faceam si a stat cu mine in aceiasi casa 4 luni de zile si tot ce fac este doar servici si acasa! Iti spun eu, cate am facut eu doar pentru aceasta iubire cred ca multi dintre barbati nu ar fi facut. Am renuntat la prieteni, familie, la tot doar sa ii arat ca doar ea e importanta pentru mine. Dar degeaba...
Sincer am renuntat la copilarie de mult timp si nu pentru ca asa am ales eu. Am plecat din tara ca sa pot sa imi fac un viitor fara nici un ajutor din partea cuiva, prin munca cinstita, am indurat muuulte lucruri, am castigat respect din partea celor din jurul meu pentru ceea ce sunt si poate am ales sa ma maturizez mai repede decat ar fi trebuit.
Eu cand simt ca patesc asa ceva fac ceva foarte simplu nu dau ochi cu aceea pers si dupa 1-2 zile uit si adio... Fa ca mine.
Din fiecare relatie,, esuata,, ar trebui sa invatam cate ceva dar tot nu ne invatam minte si gresim, asa-i dragostea, are avantaje si dezavantajele ei
SpringNicht asta a fost o intrebare pentru persoanele care au trecut prin asa ceva, pentru persoanele care gandesc! Nu pentru un copil de 12-13 ani care vorbeste de sex dar nici macar nu stie ce inseamna!
Nu este chiar asa simplu la mine, e vorba de o relatie de aproape un an, am locuit impreuna, am trecut prin multe greutati si chiar pot sa spun ca o iubesc! Nu pot sa uit atat de usor toate astea.
Cu toate ca-s mica sunt intelepta pentru varsta mea, nu o sa suferi mereu, o sa gasesti persoana potrivita la momentul potrivit! nu mai suferi, esti tanar si ai toata viata inainte bravo!
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: