| RAY a întrebat:

De ce au fetele asa pretenti mari nu ma refer la cele frumoase si la cele mai putin frumoase, toate vor numa baieti frumosi oare ele nu se uita in oglinda pe bune?

19 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Avem "pretenti" sau "pretentii"?thinking

| LoveSleep a răspuns:

Toată lumea se uită la aspectul fizic.
Cei care nu recunosc pot fi catalogați simplu, mincinoși! Nu cred că ție îți plac toate fetele, sigur există una pe care o consideri urâtă. La rândul lor, nici ele nu sunt atrase de toți băieții.

| Dracoola a răspuns:

Pai este simplu: revistele de moda, celebritatile, Fat-Frumos. Pe de alta parte si tu imparti fetele in frumoase si foarte frumoase, ceea ce imi pare un pic ciudat si a face sa cred ca ai un spirit de analiza un pic mai ridicat decat media masculilor. Barbatii, in genere, nu impart fetele in frumoase si foarte frumoase ci mai degraba in urate vs frumoase. Normal ca este important cum arati dar depinde de procenta, cauta totusi sa ai cate ceva in comun cu fetele abordate: muzica, un hobby etc.

| cristinela4 a răspuns:

Se uită și se consideră frumoase și unice în felul său și așteaptă băiatul viselor sale.

| RAY explică (pentru LoveSleep):

Https://www.facebook.com/....../photo.php
fata asta e frumoasa? de m-a respins din prima?

| RAY explică (pentru cristinela4):

Sa stii ca ai dreptate asa e

| RAY explică (pentru Dracoola):

Nu vream sa le spun urate, dar si eu consider la fel frumoase si urate, n-am prtenti mari dar vad ca ele au

| cristinela4 a răspuns:

Dacă o fată te respinge nu înseamnă că e urîtă, și în plus poate nu i-au plăcut calitățile tale!

| RAY explică (pentru cristinela4):

Unde am spus eu asa ceva? cristinela?

| corhaz a răspuns:

Pai toti ne uitam dupa fizic dar aici intr-adevar mai multe fete urate sunt cu baieti care arata bine decat baieti urati cu fete care arata bine... daca vezi cupluri pe strada 4 din 10 cupluri femeia e ori grasa ori urata si barbatul arata bine dar invers vezi un cuplu din 20.

| RAY explică (pentru corhaz):

E las ca romancele sunt frumoase cel putin eu la mine in Timisoara rar o fata urata majoritatea sunt frumoase iar baieti nu prea stralucesc in frumuste, in orice specie femela pune pret pe hrana, ca hrana te tine in viata nu pe cine ai langa tine, iar barbatul e innebunit dupa fizic sa fim seriosi ca ne plac femeile frumoase

| missoriginalitate a răspuns:

Asa cum spui tu de ea ca ii mai putin frumoasa asa spune si ea de tine. Ce te face sa crezi ca ea nu crede acelasi lucru despre tine? Asa cum au baietii pretentii de la fete asa au si fetele. Tinand cont de faptul ca ai scris despre fata aceea ca este mai putin frumoasa inseamna ca nu esti indragostit de ea iar poate ea si a dat seama de asta. laughing

| RAY explică (pentru missoriginalitate):

Da sigur am un cip in creier ca sa ma citeasca orice fata, fi serios eu as iubi si o fata beata

| missoriginalitate a răspuns (pentru RAY):

Crede-ma, fetele stiu mai multe decat crezi.Eu ti am dat un sfat daca tu nu il iei in serios este treaba ta.Dca ceri sfaturi de la cineva atunci trebuie sa iei sfaturile pe care le primesti in considerare, unele mai mult iar altele mai putin

| RAY explică (pentru missoriginalitate):

O femeie decifreaza mai bine meseajele emotionale si au si un insticint bun, scuze ca ti-am raspuns asa

| missoriginalitate a răspuns (pentru RAY):

laughingnu toate

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Putine. Generalizezi. Femeile in general sunt reci. Sunt extrem de multe femei, poate chiar majoritatea acum, pe care nu le defineste emotia. Nu te mai gandi la basme si raporteaza-te la realitate.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Așa cum și băieții se uita după fetele mai frumoase, așa si unele fete se uita după băieți mai... drăguți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare ca se i-au dupa frumusete, adica nu cred ca se i-au dupa ceva ce se pate explica, dar pot spune ca se intampla sa placa mai multe fete acelasi baiat de multe ori