Au vazut prea multe filme erotice!
Au impresia ca asa este normal!
Dintr un instinct Total masculin!
Chiar este normal. Desigur anormal e doar pentru frigide.
Da intr-adevar chiar este normal. dar doar cand esti cu respectiva fata intr un loc privat... nicidecum in plina strada ori prin parcuri!
N-a spus nimeni de locuri publice, intrebarea era strict legata de pipait nu de locuri.
Dragostea/sexul la oameni nu se face doar mecanic. Avem simt tactil, olfactiv, vizual si toate sunt folosite pentru a demonstra atractia, pentru a oferi si primi placere, pentru a excita si a se excita si pe sine.
Asta e valabil si pentru sarutarile facute in intimitate, imbratisarile pasionale si preludiu.
In mod normal tuturor ne place sa experimentam intimitatea cu persoana iubita cu toate simturile - vaz, pipait, auz si miros.
Daca n-ar fi asa, probabil ca nu ne-am mai face dus inainte sa facem dragoste sau ne-am lega mainile la spate.
Atingerea zonelor care excita cel mai mult un baiat - fundul si sanii, in timpul sarutului, ii maresc placerea, acesta folosindu-se si de alte zone senzoriale decat buzele.
Baietilor le plac sanii si fundul - le produc placere, excitare si e normal sa puna mana pe ce le place.
Dar cand sa puna, atunci cand se despart? Se mai zice ca trebuie sa profiti de oportunitati, deci de ce nu?
A fost ceva unic sa i pun mana pe fund in timp ce o sarut...(mai ales ca purta rochie)
Baietii stiu de ce!
anduu28 întreabă: