Baietilor le plac sanii si fundul - le produc placere, excitare si e normal sa puna mana pe ce le place.
Dar cand sa puna, atunci cand se despart? Se mai zice ca trebuie sa profiti de oportunitati, deci de ce nu?
Au vazut prea multe filme erotice!
Au impresia ca asa este normal!
Dintr un instinct Total masculin!
A fost ceva unic sa i pun mana pe fund in timp ce o sarut...(mai ales ca purta rochie)
Baietii stiu de ce!
Chiar este normal. Desigur anormal e doar pentru frigide.
Dragostea/sexul la oameni nu se face doar mecanic. Avem simt tactil, olfactiv, vizual si toate sunt folosite pentru a demonstra atractia, pentru a oferi si primi placere, pentru a excita si a se excita si pe sine.
Asta e valabil si pentru sarutarile facute in intimitate, imbratisarile pasionale si preludiu.
In mod normal tuturor ne place sa experimentam intimitatea cu persoana iubita cu toate simturile - vaz, pipait, auz si miros.
Daca n-ar fi asa, probabil ca nu ne-am mai face dus inainte sa facem dragoste sau ne-am lega mainile la spate.
Atingerea zonelor care excita cel mai mult un baiat - fundul si sanii, in timpul sarutului, ii maresc placerea, acesta folosindu-se si de alte zone senzoriale decat buzele.
Da intr-adevar chiar este normal. dar doar cand esti cu respectiva fata intr un loc privat... nicidecum in plina strada ori prin parcuri!
N-a spus nimeni de locuri publice, intrebarea era strict legata de pipait nu de locuri.
anduu28 întreabă: