Draga mea mikafetizadulcica, tu ai aceea franchete de a spune lucrurile asa cum sunt."voi habar n`aveti cate stiu eu".incearca sa le maschezi.bineinteles.scuze ca ti spun, dar cateodata poti parea putin ridicola, fiindca se face aluzie k te-ai lauda.incearca sa-ti epatezi cunostiintele, sa le ~arunci~ in fata, insa printr-o maniera mai putin directa, si mai gingasa + fi mai diplomata. dar, mai ai multe de invatat. uite sa nu ai impresia k eu sunt nu stiu ce Platon sau Aristotel.nu te depasesc cu mult.doar cu 3ani.. dar in timpul in care chiar ai ceva de invatat, profita, nu-l irosi. poate ca ti se pare banal, insa si dintr-o scurta lectie de.istorie te poti deprinde cu anumite invataturi de comportament si educatie + exprimare.care conteaza din ce in ce mai mult
sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti transmit
Pentru ca sunt in relief si e greu sa te abtii. Bine, ar fi dragut sa aiba si acceptul fetei, altfel sunt mitocani.
Depinde in ce situatii. Daca fata si baiatul sunt impreuna...si sunt in intimitate... mi se pare normal ca baiatul sa puna mana.
Mai e si faza cu "tot ce`i interzis e palpitant". Din moment ce baiatul stie ca nu are voie sa puna mana pe fundul fetei... o face doar pentru ca il tenteaza foarte mult, sau doreste sa o enerveze pe fata
Ca sunt prost si mitocani...habar nu au sa comunice cu o fata...si fac chestii de astea pentru a fi remmarcati...
De ce fetele au obieciul asta de a merge pe starda cu o bluza provocator de decoltata, si o fusta pervers de scurta. nu iau partea mitocanilor, dar si fetele astea parca o cer.
Da dar sa stii ca doar unele fete se imbraca provocator...si poate le place sa se imbrace asa... dar asta nu inseamna ca daca o vezi trebuie sa o si atingi...
Obiceiul asta nu e deloc prost... si inca nici nu stii ce urmeaza. Stai sa mai cresti putin si vei vedea ca o sa iti placa.
Si sa nu imi spuneti mie ca sunt prea mica...adica nu mai este nimic de ascuns...stiu despre tot ce se petrece sexual...asa ca sunt destul de matura... oricum fetele sunt mult mai mature decat baietii!
Daca n-aveai sini si fund, sufereai enorm.Acu` te intreb euE CE? Si te rog sa-mi raspunzi.
E o chestie psihologica, ce tine de inconstient, dar si culturala ce tine de inconstientul colectiv, ce ti s-a inoculat inca de mic in minte ca fiind frumos si atragator.Multi fac asta ca au vazut in filme si au fost excitati, probabil sunt in cautarea fiorului de moment. E in natura baietilor sa fie atrasi de "forme" proeminente si rolul lor este sa incerce, sa marcheze, sa tatoneze terenul, merg si ei cu mana pana unde le permite fata!
La varsta mea...adica de 13 ani...nici nu iti imaginezi cate stiu...eu am un mod de gandire superior... fata de alti copii...si nu spun ca sunt copilul minune...doar ca am memoria mult mai buna...eu ma documentez in fiecare zi dupa internet cu fel si fel de fenomene care se mai descorea acum decurand...cu stiinta...in fine...asa fac toti oamenii cu copii...
Multumesc cami... mi-ai fost de mare ajutor...de obicei eu asa sunt...mai directa si dura... o sa incerc sa mai maschez vorbele mele de acum in colo
Cu placere @mikafetizadulcica... ti-am spus toate astea, fiindca stiu ca in substratul tau se gaseste modestia, istetimea si dorinta de cunoastere .doar ca tu nu stii cum sa ( pardon, nu ai stiu, fiindca de acum inainte o sa stii ) arati asta, o faceai printr-o maniera destul de directa, iar oamenii tind sa te creada laudaroasa, si.cateodata sa te mai ia si peste picior. dar bine ca am remediat din timp situatia
Daca e o relatie serioasa mai inteleg. dar in rest. mi se pare cv de prost gust...numai taranii, mitocanii si badaranii fac asta...bine,daca fata le accepta...atunci nu sunt la mare distanta.intodeauna baietii in jur de varsta de 16 ani am observat k sunt niste obsedati sexual!
Ptr k alea sunt zonele in care baietii cand pun mana se excita j totodata st j partiile care ii atrag cel mai mult p ei.nici mie nu-mi place sa-mi puna mana acolo d l primele intalniri, dar dk ii dai mana l o parte vor zice ca esti o speriata si nici asa nu e bine...
Pe baieti ii intereseaza mai mult sani si fundul decat fata...asta chiar e sigur
Mi se pare o chestie enervanta sa NE spuna cineva ca suntem prea mici sa fin curioase si ca mai avem timp...sunt de acord cu tine in tot ce ziceai mai jos sunt aproape de varsta ta, iar parerea mea e ca depinde de caz adica... nu stiu cum sa ma exprim...pe scurt unii sunt retardati altii de treaba
Intradevar... aveti tot dreptul sa fiti documentate... dar la varsta asta... ar trebuie sa aveti alte preocupari... s`au schimbat vremurile. in mai rau... dar asta nu inseamna ca trebuie sa va ratati frumoasa copilarie cu niste chestii care va depasesc momentan! si dupa cum am mai spus... sunt total d acord cu documentatia... ca va ajuta p viitor... dar ink odata ...nu va ratati copilaria si anii acestia ca n`o sa-i mai recuperati niciodata!
beausingurlamasamea întreabă: