Draga mea mikafetizadulcica, tu ai aceea franchete de a spune lucrurile asa cum sunt."voi habar n`aveti cate stiu eu".incearca sa le maschezi.bineinteles.scuze ca ti spun, dar cateodata poti parea putin ridicola, fiindca se face aluzie k te-ai lauda.incearca sa-ti epatezi cunostiintele, sa le ~arunci~ in fata, insa printr-o maniera mai putin directa, si mai gingasa + fi mai diplomata. dar, mai ai multe de invatat. uite sa nu ai impresia k eu sunt nu stiu ce Platon sau Aristotel.nu te depasesc cu mult.doar cu 3ani.. dar in timpul in care chiar ai ceva de invatat, profita, nu-l irosi. poate ca ti se pare banal, insa si dintr-o scurta lectie de.istorie te poti deprinde cu anumite invataturi de comportament si educatie + exprimare.care conteaza din ce in ce mai mult
sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti transmit
Poi baietilor le plac 0 sa puna mana pe cur normal carui baiat sa nu-i placa poate fetei nu dar mie da mie imi place de o fata e mai mare dar le pun mana pe cur la toate imi place
Ai vrea sa te simti un bibelou? sau vrei sa te simti "femeie"? sau sa te simti dorita? cum vrei sa iti spuna un baiat ca te doreste daca nu prin atingeri? preferi o vorba aruncata in vant, iti zic eu ca daca e badaran o sa puna mana sa simta el cat mai bine, dar daca stie ce face o sa iti placa si tie... asa ca mai gandeste'te.de fapt mai ganditi'va pana sa trageti concluzia ca baietii sunt niste badarani, tarani si etc. ce v'ati face fara ( oare ar fi mai bine ), jesus
Sa iti spun ceva mikafetizadulcica... daca u ai sani e si normal ca ie sa iti puna pe iei sau pe fund deoarece i tenteaza chestia asta poate sa fie el cel mai sfant baiat si s-a mai spus si mai jos cum ai vrea sa iti arate ca i place de tine sau ca te doreste decat prin atingeri daca te deranjeaza asta incearaca sa eu spui frumos si eu sunt fata si mi se mai intampla uneori dar cred ca asta i se intampla oricarei fete frumoase care are ce arata:*
beausingurlamasamea întreabă: