| rolly14 a întrebat:

De ce baietii...au obiceiul asta prost de a pune mana pe sanii fetelor sau pe fund?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Draga mea mikafetizadulcica, tu ai aceea franchete de a spune lucrurile asa cum sunt."voi habar n`aveti cate stiu eu".incearca sa le maschezi.bineinteles.scuze ca ti spun, dar cateodata poti parea putin ridicola, fiindca se face aluzie k te-ai lauda.incearca sa-ti epatezi cunostiintele, sa le ~arunci~ in fata, insa printr-o maniera mai putin directa, si mai gingasa happy + fi mai diplomata. dar, mai ai multe de invatat. uite sa nu ai impresia k eu sunt nu stiu ce Platon sau Aristotel.nu te depasesc cu mult.doar cu 3ani.happy. dar in timpul in care chiar ai ceva de invatat, profita, nu-l irosi. poate ca ti se pare banal, insa si dintr-o scurta lectie de.istorie te poti deprinde cu anumite invataturi de comportament si educatie + exprimare.care conteaza din ce in ce mai mult happy
sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti transmit happy

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt k acolo cred ei k vad frumosul la noi si eu am 13 ani si nu iinseamna k is prea mik pentru chesti deste m-am documentat si fiecare se documenteaza pentru el in sine asa ca nu mai komentatzi fta a intrebat de curiozitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ceeeeeeeee? Cum adica de ce laughingpentru. ca e placut cand simti in mana tzatzele unei fete si cand ii pui mana pe funduletz bineinteles poate ca multi cred ca eu sunt anormal da mie nu-mi place sa fac asta la fete imi place decat de o fata si pentru mine decat ea exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea sa te simti un bibelou? sau vrei sa te simti "femeie"? sau sa te simti dorita? cum vrei sa iti spuna un baiat ca te doreste daca nu prin atingeri? preferi o vorba aruncata in vant, iti zic eu ca daca e badaran o sa puna mana sa simta el cat mai bine, dar daca stie ce face o sa iti placa si tie... asa ca mai gandeste'te.de fapt mai ganditi'va pana sa trageti concluzia ca baietii sunt niste badarani, tarani si etc. ce v'ati face fara ( oare ar fi mai bine ), jesus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca na'i cum se te abtii daca erai si uh baiat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le ai mary si ies in evidenta ii atrag pe baietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei eu sunt fata si cred ca ie normal sa iti puna mana pe cur si tatze daca ai... da nu trebuie sa disperi le zici frumos si gata nu te apuci sa ii bati si...mai rau faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti spun ceva mikafetizadulcica... daca u ai sani e si normal ca ie sa iti puna pe iei sau pe fund deoarece i tenteaza chestia asta poate sa fie el cel mai sfant baiat si s-a mai spus si mai jos cum ai vrea sa iti arate ca i place de tine sau ca te doreste decat prin atingeriwinking daca te deranjeaza asta incearaca sa eu spui frumos si eu sunt fata si mi se mai intampla uneori dar cred ca asta i se intampla oricarei fete frumoase care are ce arata:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca pe ei le atrag acele zone.si pentru daca nu ai observat pana acum... ei n ar pune mana la o fata urata, de care nu le place...deci ei mai pun mana pentru ca le place acea fatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt baietii si eu pentru asas totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deaifi baiat ai stiiiii si eu pun mina si ce!

| inferno1 a răspuns:

Poi baietilor le placbatting eyelashes 0happy sa puna mana pe cur normal carui baiat sa nu-i placa poate fetei nudevil dar mie da smugsmug mie imi place de o fata e mai mare dar le pun mana pe cur la toatebig grinsmug imi place

| crystyna_7961 a răspuns:

Pe baieti ii intereseaza mai mult sani si fundul decat fata...asta chiar e sigurwinking