Eu as zice mai degraba ca nu vor. Poate doar daca n-au experienta, fiindca se tem ca o tipa experimentata ar rade de ei.
Eu nu am fost niciodata cu o virgina, dar parca mi-ar place sa fiu odata. Nu neaparat pentru sex, dar ceva tot i-as face. :-\
De ce vrem asta, pentru ca o virgina este ca un premiu, este pura si ne atinsa de nimeni si noua ni se pare asta cel mai minunat lucru ( unora )
Pentru ca vor sa fie primii, de aia! Se simt ei bine stiind ca fata este virgina! Ar trebui ca si fetele sa aiba pretentia asta! De obicei, fetele se indragostesc nebuneste de primul baiat din viata lor, asa ca ei pot face ce vor din ele, dar mai sunt si exceptii! Cel mai frumos este sa fie ambii virgini!
Fromos! Respect pentru asa cuvinte. De asta fetelor nu va grabiti, avem destul timp inainte.
Nu le place la toti, nu e asa uso zic eu sa o faci cu o virgina, dar ca sa raspund cu o intrebare, tu cum te simti cand desfaci o ciocolata si stii ca toata e a ta? asta e raspunsul la ce te framanta pe tine, fiecare o ia cum vrea.
Pentru ca majoritatea li se pare ca sunt mai jmjmecheri daca sparg cat mai multe virgine. Singurul motiv pentru care vreau asta este ca sa fie prima data pentru amandoi, dupa nu-mi va mai pasa.
Totul vine de la sine.Nu este nevoie de experienta, doar nu se naste nimeni invatat. Daca cei doi se iubesc, totul decurge firesc.
Remusopen întreabă: