Şi femeilor le place în mod egal!
Este o plăcere mult mai intensă. Problema este că riscurile sunt foarte mari în cazul unei infecţii sau al unei sarcini!
Senzatia e total diferita una e sa ai un plastic pe penis si alta e sa simti vaginul, plus ca stramosi nostri asa au facut mereu, de fapt femeile care au contact cu sperma sunt mai fericite, vindeca depresia, intarneste sistemul imunitar, desigur ca inseamna si bolii, hiv este condamnat ca distruge sistemul imunitar desi de asta se stie de foarte secol ciudat in fine, daca ar fi fost sa murim din cauza sexului nu existam e si o paranoie in ziua de azi
Pentru ca prefara senzatia locala fara prezervativ. DAR. E vorba doar de senzatia locala, tactila simtita cu pielea de pe gland. Acuma, spuneti si voi, in asta consta sexul? Mai sunt atatea placeri de simtit in acelasi timp in afara de asta. Asa ca eu consider ca cei ce pun partenera in pericol pentru o mica imbunatatire a sezatiei locale nu sunt barbati, ci purtatori ilegali de penis. Buna seara.
In cazul meu, imi place sa simt caldura si umezeala de acolo (si pot sa iti spun ca sunt nepretuite!) si pentru ca imi eliberez o mana pe care o pot folosi sa fac placere fetei.
Pentru barbaţii senzaţia este mai plăcută fără prezervativ dar există şi riscuri...
Prezervativul incomodeaza si plus ca baietilor le place sa simta cum tasneste sperma din penis direct in vagin.
beausingurlamasamea întreabă: