| LordCristobal a întrebat:

De ce barbatii care sunt,,fatalaii nevestelor"" tind sa faca misto de barbatii singuri si autentici?
Sa va zic o faza, varul meu e genul de barbat care e supus total nevestei, face tot ceea ce zice ea si nu ii iese din vorba si care ii cere bani sa iasa in oras(l-am vazut eu si m-a busit rasul) in schimb face misto de mine ca nu am iubita.Si treaba asta am vazut-o la mai multi barbati de genul, cu nevestele sunt mielusei iar in fata altora sunt tupeisti.
Voi ce parere aveti?
Daca ati fi intr-o relatie ati fi de acord ca iubita/sotia sa detina toti banii?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Varul tău este clar SCLAVUL SOTIEI. În general SCLAVII SOTIEI sunt invidioși pe bărbații celibatari și din frustrare fac asta. Bărbatul adevărat deține banii și iei tine soția în puf, restul sunt papagali.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Daca ati fi intr-o relatie ati fi de acord ca iubita/sotia sa detina toti banii? Da, asta este situația mea de 50 de ani și nu sufăr deloc din cauza asta.

| Celdrept a răspuns:

Eu nu îl mai băgăm în seamă pe vărul tau,ori daca mă enerva ii întorceam nasul la spate,e viata faci ce vrei cum vrei când vrei,nimeni nu are nici un drept să te critice mai ales un ageamiu.
Nu as fi de acord, deși eu sunt un om tăcut și retras nu accept sa fiu dominat mă bat și cu cei mai și dracu din jungla, daca le permiti îți dai seama că așa o să se comporte mereu și neamul tău și cunoștințele toți, nu trebuie să arăți slăbiciune in fața nimănui și bun simț exagerat că o să fii luat de prost.
Au ajuns și fraierii sa se creadă șmecheri, toți agaracii se cred bombardieri până le rupi nasul.

| VoidEternal a răspuns:

Sa faci o relație să meargă, chiar daca nu se ridică la înălțimea "standardelor" altora, e cu siguranță mai dificil decât să nu ai nicio relație. Adică starea default. Care necesita 0 efort.

Similar, o mașină care nu merge cu 200 la ora, te va duce din a in b fara sa te ploua, pe când nicio mașină înseamnă că trebuie sa mergi pe jos.

So... spor la bătături. I guess.
¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| anonim3248 a răspuns:

Este ceva normal.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu, de ce as fi de acord? Sa trăiesc ca un sclav milog?

| dullcat a răspuns:

Intr-o relatie nu exista sef.Se numeste relatie pentru un motiv, altfel ii spuneai job.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu!
Banii ori sunt la comun, ori fiecare pentru el.
Faptul că eu muncesc pentru acei bani, asta nu denotă și că nu merit sa-mi mai fac plăcerile nevinovate!

| LordCristobal explică (pentru VoidEternal):

Nu pot fi de acord cu tine.
Pai decat sa fii catelus intr-o relatie mai bine sa stai singur pana cand iti gasesti un partener potrivit.
Si cand e vreme ploioasa afara poti foarte bine sa mergi cu autobuzul sau sa iti iei un Uber, nu e asa mare tragedie daca nu ai masina.

| ania a răspuns:

Autentici sunt și bărbatii care sunt lideri in famiia lor.