Si probabil baietii care spun asa sunt in gasca nu? pai hai sa iti spun ceva, baietii (mai ales copii 12-16 ani) cred ca sunt mai importantii daca se leaga de ceilalti sau daca injura sau daca bat pe cineva ..si su atat mai mult cand sunt in gasca. atunci incercand sa`si impresioneze prietenii, si se simt bine cand vad ca ceilalti rad la gesturiile facute de ei. si este de ajuns ca unu sa inceapa pentru a continua toti. nu`i baga in seama,, sunt copii prostii care nu au ce face ignora`i.
Off ce lume,,, urăsc idiotzii astia de cartier,, Unde se duce lumea asta? Sunt oameni PROSTI no comment, nu le atrage atentia, sau raspunde-le la fel, : mai frumosi sunt adidasii vostri decit voi ,,, sau "eu macar am ceva frumos dar voi nimic " , IMPROVIZEAZA ceva sau mai bine deloc nu le atrage atentia
Fato te iau la misto nici atata nu poti sa-ti dai seama cand iti mai fac asa intoarcete la ei si injurai si tu funda?
Nu au ce vorbi. Ei considera ca prin afirmatile astea sunt tari dar mai tare se fac de ras. Daca iti mai zic asa uitate la ei si incepi sa razi