| Ruxuletz a întrebat:

De ce cand ies afara sa imi plimb catelul baietii trec pe langa mine spunand " ce frumoasa esti, mai frumos e catelul decat tine"? nici nu ma uit la ei..., nici nu le raspund...nu inteleg de ce se se leaga de mine fara sa le fac nimic?

10 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Nu ii baga in seama, pur si simplu nu au altceva ce sa faca.

| ivancunemo a răspuns:

Fato te iau la misto nici atata nu poti sa-ti dai seama cand iti mai fac asa intoarcete la ei si injurai si tu funda?

| rozalia10 a răspuns:

Nu au ce vorbi.winking Ei considera ca prin afirmatile astea sunt tari dar mai tare se fac de ras. Daca iti mai zic asa uitate la ei si incepi sa raziwinking

| Annim a răspuns:

Off ce lume,,, urăsc idiotzii astia de cartier,, Unde se duce lumea asta? Sunt oameni PROSTI no comment, nu le atrage atentia, sau raspunde-le la fel, : mai frumosi sunt adidasii vostri decit voi big grin,,, sau "eu macar am ceva frumos dar voi nimic " happy, IMPROVIZEAZA ceva sau mai bine deloc nu le atrage atentia

| Cristina45 a răspuns:

Vor sa faca misto... dar alta data injurai si tuh si mergi mai departe big grin

| Lummy a răspuns:

Probabil ca nu au o parere prea buna despre tine, si vor sa iti atraga atentia.

| Adalutza a răspuns:

Si probabil baietii care spun asa sunt in gasca nu? pai hai sa iti spun ceva, baietii (mai ales copii 12-16 ani) cred ca sunt mai importantii daca se leaga de ceilalti sau daca injura sau daca bat pe cineva ..si su atat mai mult cand sunt in gasca. atunci incercand sa`si impresioneze prietenii, si se simt bine cand vad ca ceilalti rad la gesturiile facute de ei. si este de ajuns ca unu sa inceapa pentru a continua toti. nu`i baga in seama,, sunt copii prostii care nu au ce face ignora`i.

| Ruxuletz explică (pentru Adalutza):

Nu sunt in gasca.

| Adalutza a răspuns (pentru Ruxuletz):

Cam greu d crezut ..adica tu vrei sa zici ca un baiat singur pe strada ..se ia d tine?

| Ruxuletz explică (pentru Adalutza):

Da.