Numai un barbat frustrat si nesigur ar cataloga asa o femeie. Am mai vazut eu p'aici un comentariu gen : sunt unele curve pe ascuns pana gasesc un prost care sa le ia de nevasta si asa devine o curva, doamna. Bleah. Fi-mi-ar scarba!
Cam asta e mentalitatea pe la noi din nefericire...barbatul are dreptul sa faca ce vrea cu cine vrea pe cand femeia e imediat pusa la zidul infamiei, jignita si etichetata. Ne place sa aruncam cu noroi, sa judecam fara mila si sa aruncam in stanga si in dreapta cu rautati in mod gratuit fara ca acele persoane sa ne fi gresit cu ceva. Nu stiu cand vom evolua si noi ca popor sa fim mai deschisi si toleranti unul cu altul.
Fiecare ne place sã umblãm cu mai multe persoane, acum vorbesc de majoritatea, care doresc sã intre intr-o relatie stabilã este treaba lor, fiecare face ce vrea.
Dar fetele sunt mult mai catalogate deoarece sunt numite "curve" din cauza multor bãieti care le catalogheazã asa, de aceasta multe femeie ajung sã ascundã cu cine umblã.
Dar ce parere ai de o femeie ce urmeazã sã se cãsatoreascã in câteva zile si merge la alt barbat zicându-i chestia asta ea asteptândul dezbrãcatã. In asemenea cazuri parerea mea chiar si-a gasit un prost.
Spre deosebire de barbatii care fac acelasi lucru in fix aceleasi circumstante, nu? Aia sunt smecheri si isi traiesc ultima saptamana de burlacie, nu? Repet: bleah!
Nu e o regula, si baieti sunt criticati.
Mai bine te-ai intreba de ce iti pui tu intrebari de genu si de ce ti-ar pasa.
O cheie care deschide orice usa este o cheie importanta pe când o ușa ce se deschide cu orice cheie este o usa proasta
Pentru ca avem o mentalitate aiurea.
La noi inca fie ca vrem sau nu fie ca recunoastem sau nu primeaza barbatul ca el are voie, el are drepturi, el are dreptate pentru ca sunt foarte multi ce nu isi deschid mintea sa vada ca la drepturi suntem egali iar o femeie usuratica nu e una nefericita in relatie ci una care se culca cu x si y asa pentru benefici sau sa faca rau in jurul ei
Pentru ca religia, societatea asa considera femeia, in scimb barbatul mai greseste pentru ca femeia e ispita, un fel de eva
middle654 întreabă: