Aici e ceva legat de personalitate și socializare.
De exemplu un băiat daca arata bine și nu știe să socializeze sau e extrem de retras are puține șanse de a avea o relație.In cazul băieților fetele pun accent și pe aspectul fizic dar prefera băieții care sunt descurcăreți in orice situație, spontani și care să întrețină atmosfera atunci când vorbesc.In acest caz băieții care nu sunt chiar atât de sexi dar care știu să deschidă orice discuție au mai multe șanse de a avea o relație decât băieții care arata bine dar sunt mai retrași.Cam asta ar fi explicația la întrebarea ta dar ceea ce am scris eu mai sus nu se aplică mereu deoarece mai sunt și unele fete care sunt atrase numai de aspectul fizic și care o să ignore celelalte defecte ale băiatului respectiv.
E important să arăți bine dar e și mai important să știi și ce să scoți pe gura.
Frate hai să-ți spun ceva ma doare burtica am băut puțin redul repede deciiiiii beny nu? Pai beny oricum ai arată un lucru este sigur dacă vrei sa ai gagica sau relație trebuie sa arăți ca tipul ăsta https://ibb.co/tq8x2cs ochi albaștri
Sa întrețin atmosfera nu știu, nu îmi vin cuvintele și vorbesc puțin și după nu mai am ce.
Nu ca nu as vrea sa vorbesc, dar nu mai am ce.
Sa nu îți faci griji că nu ai nicio problema.Si să nu te descurajezi daca nu ești genul care întreține atmosfera. Poate ai alte calități care te pot face remarcabil.
Legat de fete mai întâi încearcă să îți găsești fete de teapa ta și mai apoi sa abordezi fete foarte frumoase care îți plac.
Acum ca să vorbești cat mai mult cu o fata trebuie sa ai o viață productivă și să citești și să fii interesat de ce se întâmplă în lume.
Bine din ce ai scris tu ție iti trebuie o fata care sa se potrivească sau sa se completeze cu personalitatea ta.
Adică să facă click instant cu tine.
Atunci când epuizezi subiectele cu o fata înseamnă că nu ești pe aceeași lungime de unda cu ea și nu are sens sa mai continui ceva cu ea.
Referitor la tine, te sfătuiesc să nu te hazardezi la fete care nu fac click cu tine și să îți găsești fete de teapa ta dar care sa arate și puțin bine.
E foarte frustrat sa nu poți aborda o fata frumoasa fiindcă te pierzi și nu știi cr sa vorbești cu ea și după ti-a luat-o altul mai urat, dar care are fler cu fetele...
Ca cel care o fura e urat chiar nu contează. El ii oferă ce are nevoie, iar fetele au nevoie de sprijin, de timp, de susținere, sa fie iubitul ei cel care e acolo pentru ea mereu căci daca nu e găsește pe altul care ii oferă ceea ce actualul nu I oferă. Eu cred ca dacă chiar ți ar fi plăcut ți ar fi trecut emoțiile și ai fi avut foarte multe lucruri de discutat cu ea