Nu, se tine ca are de cine sa-si bata joc, una care te place nu se poarta asa, esti culmea culmilor, aia care te place se poarta bine, se tine dupa tine dar nu stie cum sa se poarte mai bine, sa-ti dea atentie.
Ce antipatic, de acum o sa pun și eu întrebări despre tine, formulate asa cum vreau eu, nu realitatea
Asta e,mergem inainte,eu nu vreau sa o judec,critic, fiecare face ce vrea in viata, dar nu inteleg de unde ura asta, in fine e treaba ei, poate am dezamagito mult, nu ma dau sfant
https://www.youtube.com/watch?v=0Ue0NogqLOg
Pai și dacă se ajunge să-și bată joc tot vina ta e, că în primul rând ai ales să-i oferi atenție sau sigur ai făcut tu ceva de își permite să își bată joc. Nimeni nu își permite să facă numite chestii cu oricine.
Oricum "bata joc" e cam prost înțeles, că de multe ori tipa face putina caterinca de tine, in glume și le iei in serios din lipsa de încredere în tine. Alea sunt vise să se poarte frumos și să-ți spună că îi place de tine. Majoritatea nu o spun sa nu fie vulnerabile.
E tactica de a te agata, asa procedeaza o parte din ele. Vezi ca tipul ala de fete nu-s serioase pentru ca se baga cu altii in seama, sant rebele. Una obisnuita stie de respect si nu insista daca zici nu, sau daca nu te place
Ia-o de o mana, bag-o intr-o camera si da-i sub coada. Asta asteapta dar ii e rusine sa-ti zica.
Ideea e sa nu-si bata joc, nu ca ii permiti sau nu, daca e nevoie sa nu permiti ca sa nu-si bata joc, deja nu e okey. Omul care e om se poarta normal si daca-i permiti sau nu, nu stiu ce. Altfel chiar e un bun test asta, sa arati ca ai permite, sa vedem cum se poarta!
LordBolton întreabă:
HappynewCenusa întreabă: