| gaby37 a întrebat:

De ce curvele se oftica cand sunt facute curve

16 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ptr ca alea care le fac curve nu vad de fapt ca, la fel ca si ele, toate sint femei.

| FucktheSystem a răspuns:

De ce încerci să pui întrebări inteligente care dafapt nu-s inteligente și puse de încă câteva zeci de ori până acum?

| gaby37 explică (pentru FucktheSystem):

Eu n-am vazut intrebarea asta

| FucktheSystem a răspuns (pentru gaby37):

Eu am mai văzut-o, chiar de mai multe ori și nu numai pe site-ul ăsta.
Oricum niciodată nu m-a impresionat mai ales că n-ai o bază stabilă, la cțte curve ai fost până acum ca să faci de ce ai zis tu o regulă? Sau de unde ai scos această informație?

| gaby37 explică (pentru FucktheSystem):

Pai acum cateva zile am vazut-o pe prietena mea cu mai multi baieti cu care se lingea si am facut-o curva si in cealalta zii a venit masa la scoala pusa pe scandal

| FucktheSystem a răspuns (pentru gaby37):

Dar aia nu e curvă, deci întrebarea nu-și are sensul...

| youmail a răspuns:

De'ale dracu, ale mele nu! Daca vrei facem schimb si ti le invat eu mintewinking Glumeam mah, ideea e ca trebuie sa stii sa faci o femeie curva si curba. Si sa le placa sa fie asa.
orice femeie se vrea o curva dar le e greu sa recunoasca.
Eu vreau o curva in pat. O mama la copii si o sotie iubitoare... acum... e si mai bine daca toate astea reusesc sa fie una si aceeasi.

| sltlp a răspuns:

Finca se cred doamne adevarate, cum sa le faci pe ele curve. Ele sunt niste intelectuale, ce sa mai spunem. Poate doar faptul ca iq-ul lor este format din 2 cifre, iar suma celor 2 cifre este maxim 7

| ellalove a răspuns:

Se simt si ele ofensatee de adevarlaughing)

| AlexicăHD a răspuns:

Cred ca ele sunt constiente dar nu vor sa recunoasca un fel de langos cu branza

| Metaloco a răspuns:

1.respect pentru intrebare
2.habar n-am dar banuiesc ca nu le place sa fie umilite in public numa in particularrolling on the floor

| iulia745 a răspuns:

Pentru ca adevarul doare, nu stiai? :laughing

| Miriamm a răspuns:

Pentru ca adevarul doarelaughing

| Anonimul230 a răspuns:

Uite,asculta atent la mine,CURVA=FEMEIE CARE FACE DRAGOSTE CONTRACOST
aceea fata care se da la toti baietii e cu toti deodata, face opturi si etc, aia e doar proasta!

| aurasauras a răspuns:

E o mare arta sa fie curva, alea care se supara sunt imitatii.Care e de meserie te vinde si te cumpara...

| Cristinutza15 a răspuns:

Pentru ca le doare adevarullaughing. Asta e.adevarul doarelaughing si mult`! laughing

Întrebări similare