De ce încerci să pui întrebări inteligente care dafapt nu-s inteligente și puse de încă câteva zeci de ori până acum?
Ptr ca alea care le fac curve nu vad de fapt ca, la fel ca si ele, toate sint femei.
Cred ca ele sunt constiente dar nu vor sa recunoasca un fel de langos cu branza
E o mare arta sa fie curva, alea care se supara sunt imitatii.Care e de meserie te vinde si te cumpara...
Eu am mai văzut-o, chiar de mai multe ori și nu numai pe site-ul ăsta.
Oricum niciodată nu m-a impresionat mai ales că n-ai o bază stabilă, la cțte curve ai fost până acum ca să faci de ce ai zis tu o regulă? Sau de unde ai scos această informație?
1.respect pentru intrebare
2.habar n-am dar banuiesc ca nu le place sa fie umilite in public numa in particular
De'ale dracu, ale mele nu! Daca vrei facem schimb si ti le invat eu minte Glumeam mah, ideea e ca trebuie sa stii sa faci o femeie curva si curba. Si sa le placa sa fie asa.
orice femeie se vrea o curva dar le e greu sa recunoasca.
Eu vreau o curva in pat. O mama la copii si o sotie iubitoare... acum... e si mai bine daca toate astea reusesc sa fie una si aceeasi.
Finca se cred doamne adevarate, cum sa le faci pe ele curve. Ele sunt niste intelectuale, ce sa mai spunem. Poate doar faptul ca iq-ul lor este format din 2 cifre, iar suma celor 2 cifre este maxim 7
Uite,asculta atent la mine,CURVA=FEMEIE CARE FACE DRAGOSTE CONTRACOST
aceea fata care se da la toti baietii e cu toti deodata, face opturi si etc, aia e doar proasta!
Pai acum cateva zile am vazut-o pe prietena mea cu mai multi baieti cu care se lingea si am facut-o curva si in cealalta zii a venit masa la scoala pusa pe scandal