Niciodată nu am fost nervos pe asa ceva și Nici nu a-și putea fi nervos pe asa ceva. Și dacă ași vrea sa fac aia ma duc la baie și ma rezolv singur nu stau sa ma duc la curve și alte rahaturi.
E normal, si un cliseu destul de comun
sexul e o descarcare, abstinenta creeaza frustrare
Ca baiat fiind virgin la 30 de ani, am stari de stres, anxietate, nervozitate de mai bine de 5 ani, deci ca baiat DA, nu stiu ca fata, dar probabil sunt aceleasi manifestari
E valabil si pentru barbati si pentru femei. Atunci cand nu ai parte de satisfactie sexuala, acumulezi tensiune. De-aia e important ca atunci cand nu avem parte de sex, sa apelam fara nici un sentiment de rusine sau vinovatie, la masturbare... ajuta foarte mult in a ne tine hormonii sub control.
Deoarece la femei orgasmul aduce fericire, cand duci lipsă de sex ai nervi se urca la cap hormonii.Trebuie sa te descarci.
Dar tu nu ești româncă scumpă mea? Observ multe greșeli gramaticale și ortografice la tine. "Devin nervoasa" era corect, tu ai formulat "de în"
Nu ai iubit? Sunt sigur că ești o fata frumoasa De la tensiunile sexuale cumulate. Sărutul și sexul eliberează substanțe ce ne fac mai fericiți, ce ne destreseaza
Pe perioade lungi creează frustrări și devii iritata.
Dar eu nu înțeleg de ce voi fetelor nu va puneți poze cu voi și vă puneți poze cu alte tipe de parcă voi ați fi urate cu crengi și spume!
Daca ai nevoie de ajutor "profesional" contactează-ma, mă ofer eu sa te scap de nervi
Bună
Și eu pățesc ca dacă stau mult timp, sunt mai încordat, mai nervos și puțin irascipil. Uneori o rezolv și printr o masturbare lunga cu final puternic.
Pentru că unele "fete" sunt de fapt niște băiețași care se plictisesc...
Nu am stres in lipsa sexului. Acum sant multe alternative pentru a avea sex in afara de necesitatea umana
T0T întreabă: