| Papusika1Mika a întrebat:

De ce doi oameni care se iubesc nu pot fi impreuna?
Chiar este mai important orgoliul decit iubirea?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Off greu cu orgoliu asta sad. Majoritatea dintre noi punem orgoliu pe primul loc fara sa ne dam seama si fara sa ne gandim ca poate mai tarziu poate vom regreta.
Din cauza orgoliului pierdem atatea persoane dragi noua si nu facem nimic.Ar trebuim sa stim ca orgoliu nu te face niciodata mai fericit.
Si eu am fost orgolioasa si din aceasta cauza am pierdut persoana pe care o iubeam cel mai mult.La inceput nu mi-am dat seama dar apoi cand am realizat a fost prea tarziu.
Ar trebui sa lasam orgoliu asta la o parte, ca nu face nimic altceva decat sa ne raneasca.Cand iubesti cineva ar trebui sa lasi la o parte tot si sa fi fericit alaturi de aceea persoana.Sa apreciezi mai mult timpul petrecut cu persoana iubita pentru ca mai tarziu poate o vom pierde si vom avea de suferit.
Fara orgoliu iubirea nu ar mai fi atat de dureroasahappy

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Orgoliul acesta bată-l cucu, nu-i mai important orgoliul ca iubirea, normal.
Trebuie să te potriveşti din toate punctele de vedere cu acea persoană.
Te pup!

| mona a răspuns:

Pentru unii, orgoliul e mai presus ca iubirea

| Morrígu a răspuns:

Bună.
Uneori da, este...

| MrAnderson a răspuns:

Daca orgoliul a fost mai tare decat iubirea, inseamna ca nu a fost iubire, ci tot orgoliu. Orgoliul de a va avea reciproc, care ulterior a fost invins de orgoliul personal.

| consilierultau001 a răspuns:

Pentru unii orgoliul este iubire, ar calca pe toti in picioare decat sa treaca peste el, eu zic ca daca va iubiti si vreti neaparat sa fiti impreuna veti fi, luptati si nimeni nu va va putea opri...

| ChristopherE a răspuns:

Pentru ca sunt pre tantafleti ca sa recunoasca sentimentele fata de cealalta persoana si lasa orgoliul sa invinga in felul acesta.

| Papusika1Mika explică (pentru mihaelaa18):

Multumesc pentru raspuns!
Nu stiu de ce, dar mi-ai dat lacrimile cind am citit raspunsul tau. Multumesc inca odata, cred ca esti o persoana minunata! :*

| mihaelaa18 a răspuns (pentru Papusika1Mika):

Nu ai pentru ce :* iti multumesc si tu pari o persoana minunata :*.Ai grija de tine :*