| Seline a întrebat:

De ce doi oameni care se iubesc nu pot fi impreuna?sad

Răspuns Câştigător
| gargaritza a răspuns:

Sunt mai multe motive.
Eu sunt in acceasi situatie... iubesc un baiat si ma iubeste(cred) am fost impreuna dar el a inceput sa nu ma respecte si apoi sa ii para rau pentru tot ce a zis/facut dar nu stie sa isi ceara iertare e mult prea orgolios si misogin, a zis ca nu isi pleaca el fruntea pentru o fata.Deci poate nu ma iubeste nu stiu, dar nu putem fii impreuna, eu nu pot sa il schimb nimeni nu poate... asta e

35 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Si eu m-am intrebat asta.Pentru ca unul din ei nu este pregatit pentru "un pas in doi".

| Anonim_5535 a răspuns:

Sentimentele sunt debina sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca nu vor.

| Alisa a răspuns:

Sunt atatea motive.frica de pune suflet in relatie si sa nu sufere, lumea rea, barfele (la care ar trebui sa nu le acorde atentie),...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iubirea-i totul.Cred ca unul nu fumeaza decit sentimente.

| Razvan a răspuns:

Datorita circumstantelor si oamenilor care ii despartwinking

| monyk a răspuns:

Buna, motive ar fi multe, depinde de la caz la caz si de la persoana la persoana, dar in mod normal iubirea e cea mai importanta si ea invinge... dar nu mereu se intampla asta, depinde cui ii daruiesti iubirea si daca acea persoana e capabila sa o primeasca si sa daruiasca la randul lui aceeasi iubire.Nu doar iubirea e totul in viata desi ar trebui, de exemplu nu pot fi impreuna deoarece exista din pacate diferite prejudicii, multa lume impotriva lor, barfe, rautate, lipsa increderii, poate unul iubeste mai mult decat celalalt, iar cel care este mai iubit profita oarecum de sentimentele persoanei respective, ar mai fi si gelozia, distanta, etc...

| Decebal a răspuns:

Fiindca nu se iubesc destul!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| pendula a răspuns:

De ce nu?

| Derpina204 a răspuns:

Sunt atat de multe motive pentru care doi oameni nu pot fi impreuna incat nu stiu daca ar avea cineva rabdare sa le scrie aici. E pacat, dar asta este viata si trebuie sa acceptam tot ce ne e rezervat. Ramane doar speranta ca va fi bine candva. straight face :*

| RobYnRobYn a răspuns:

Din cauza incompatibilitatilor caracteriale, poate ar trebui sa mergeti la o terapie de cuplu, la un pshiholog

| dragosh a răspuns:

Sunt n reasons

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca nu sunt destul de puternici incat sa depaseasca obstacolele ce apar. Fii sigur ca pe oricine ai vedea si afli ca e implicat intr-o relatie de durata a facut multe sacrificii si a trecut prin multe.

| xibalba a răspuns:

Pentru ca in viata intre 2 oameni ce se iubesc pot fi mii de obstacole, si uneori, iubirea nu le depaseste chiar pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum afirma si Eminescu, iar eu il sustin: Sa iubesti inseamna sa renunti la o iubire si mai mare.
Atunci cand nici unul nu vrea sa renunte, iubirea nu se poate implini.
Ca sa intelegi mai bine, studiaza poezia Oda(in metru antic) de Mihai Eminescu. Acolo prezinta acest fenomen al esecului in dragoste.

| Artemiss a răspuns:

Pot fi impreuna dar sunt prea lasi pentru a lupta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma intreb acelasi lucru, cred ca nu le este dat sa fie impreuna, multe lucruri care ni le dorim nu sunt asa cum vrem si desi trecem si facem foarte multe ca sa salvam o relatie de multe ori nu iese asa cum vrem, asa ne este destinul.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Din cauza : a altor oamenii-si a faptelor lor]A oamenilor care iti creeaza ''circumstantele'' astea ''triste.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru ca a iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca.

| cucu a răspuns:

Pai uite hai sa-ti spun ultima mea poveste de dragoste. noi nu putem fii impreuna pentru ca eu sunt roman ea este marocanca, eu sunt crestin ea este musulmana, lucram impreuna dar am ajuns de la dragoste la priviri taioase unu asupra celuilalt. oricat de mult as iubi`o si oricat de mult m`ar iubiii are o alta religie si o alta cultura, parintzii ei nu o lasa sa aiba o relatzie si fratele ei i`a interzis total sa se mai vada cu mine in afara munciii. i`a spus ca daca se mai vede cu mine nu o mai lasa sa muncesca si nu o sa mai iasa din casa. ea ma iubeste se vede asta si simt asta. dar pur si simplu ii este frica sa treaca peste cuvantul lor.plus ca o viata pe ascuns nu mai este viata. si sa ne casatorim, ai ei tot nu ar fi de acord cu mine. uite din asta nu pot fii 2 oameni care s iubesc impreuna. cel putin asta este cazul meu dar sunt mult mai multe motive pe lumea asta

| fabiola a răspuns:

Secretul iubirii adevatate...este sa treci peste tot si toate! In doi!

| Malvina24 a răspuns:

Din mai multe motive! poate din cauza altora! poate unul din ai nu poate face fata situatiei! de ex:un baiat si o fata se iubesc enorm si el trebuie sa plece pentru 3 ani intr-o tara straine! evident 3 ani inseamna mult iar cei doi se despart! chiar daca se iubesc! in rest in celelalte situatii dragostea invinge totul! cand iubesti faci orice pentru persoana de langa tine!

| ana17 a răspuns:

Frica de unele obligatihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fiindca unul din ei e prea "mandru"pentru a recunoaste ca iubeste?

| onyx0801 a răspuns:

Pai depinde de situati...

| liz23 a răspuns:

La un moment dat directia de viitor nu mai e comuna, dorintele sunt atat de diferite incat intervine o tacere, si dispare relatia.Totodata apar fel de fel de situatii iar unul din cei doi nu infrunta situatia, doar renunta de frica sau comoditate

| marsy a răspuns:

Fiindca este lipasa de incredere. doua persoane care se iubesc. risca. lupta mult pn ei!
si nu cred birfele care se zvonesk imprejur

| tarziu a răspuns:

La unul din ei lipseste ceva... uneori la amandoi