Sunt mai multe motive.
Eu sunt in acceasi situatie... iubesc un baiat si ma iubeste(cred) am fost impreuna dar el a inceput sa nu ma respecte si apoi sa ii para rau pentru tot ce a zis/facut dar nu stie sa isi ceara iertare e mult prea orgolios si misogin, a zis ca nu isi pleaca el fruntea pentru o fata.Deci poate nu ma iubeste nu stiu, dar nu putem fii impreuna, eu nu pot sa il schimb nimeni nu poate... asta e
Buna
in cazul asta ma aflu si eu.
il iubesc pe cel mai bun pr al meu si el pe mine
si mi-a zis de multe ori daca vreau sa stau cu el
dar il refuz pemtru simplu fapt ca tin enorm la el si stiu ca o sa ne stricam prietenia dupa ce o sa fim impruna si prefer sa nu fiu cu el...destul de ironic nu?
Din mai multe motive, asa cum au prezentat si ceilalti. dar eu una sunt de parere ca atunci cand cineva este sortit sa fie cu o anumita persoana, sa isi implineasca iubirea, Universul complace in proportie de 99% la infaptuirea acestui lucru. Bunica mea imi zice asta mereu, si chiar are dreptate.cunosc atatea situatii in care soarta, destinul si-au spus cuvantul.Cand e sa se intample se intampla. nici un obstacol nu e prea mare, cu conditia ca intre cele 2 persoane sa exista dragoste adevarata
Mutubal întreabă: