| Seline a întrebat:

De ce doi oameni care se iubesc nu pot fi impreuna?sad

Răspuns Câştigător
| gargaritza a răspuns:

Sunt mai multe motive.
Eu sunt in acceasi situatie... iubesc un baiat si ma iubeste(cred) am fost impreuna dar el a inceput sa nu ma respecte si apoi sa ii para rau pentru tot ce a zis/facut dar nu stie sa isi ceara iertare e mult prea orgolios si misogin, a zis ca nu isi pleaca el fruntea pentru o fata.Deci poate nu ma iubeste nu stiu, dar nu putem fii impreuna, eu nu pot sa il schimb nimeni nu poate... asta e

35 răspunsuri:
| SexyChick a răspuns:

Buna
in cazul asta ma aflu si eu.
il iubesc pe cel mai bun pr al meu si el pe mine
si mi-a zis de multe ori daca vreau sa stau cu el
dar il refuz pemtru simplu fapt ca tin enorm la el si stiu ca o sa ne stricam prietenia dupa ce o sa fim impruna si prefer sa nu fiu cu el...destul de ironic nu?
straight face

| maria_4650 a răspuns:

Din mai multe motive, asa cum au prezentat si ceilalti. dar eu una sunt de parere ca atunci cand cineva este sortit sa fie cu o anumita persoana, sa isi implineasca iubirea, Universul complace in proportie de 99% la infaptuirea acestui lucru. Bunica mea imi zice asta mereu, si chiar are dreptate.cunosc atatea situatii in care soarta, destinul si-au spus cuvantul.Cand e sa se intample se intampla. nici un obstacol nu e prea mare, cu conditia ca intre cele 2 persoane sa exista dragoste adevaratahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prostilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza principiilor si a parintilor.