| Marya6329 a întrebat:

De ce dragostea este asa de complicata? adica nu s-ar putea ca dragostea sa fie doar fericire nu si durere, ar fi mai simplu...

Răspuns Câştigător
| b342 a răspuns:

Buna!
Da, ar fi mai simplu. Dar la un moment dat te-ai plictisi. Durerea te face mai puternic, dupa o despartire, suferi, iti revi. Dar partea buna este ca poate gasesti pe altcineva. Daca ar fi doar fericire fara putina tristete, ce rost ar avea? Trebuie sa avem pentru ce lupta! happy Plus ca atunci cand esti trist, vei descoperi cine tine cu adevarat la tine, cine iti este prieten adevarat. Cum? Pai un prieten adevarat nu se lasa pana nu te face sa zambesti. Pe cand un prieten fals, ar incerca odata, si ar abandona. happy Parerea mea.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| Marya6329 explică (pentru b342):

Da ai dreptate...multumesc mult pentru raspunsbig grin

| b342 a răspuns (pentru Marya6329):

Nu ai pentru ce. happy

| mgtow a răspuns:

Se poate dar trebuie ca partenerii sa aiba aceeasi mentalitate cu suflet bun si nu sunt probleme.

| Marya6329 explică (pentru mgtow):

Crezi ca se poate? Nu stiu dar am impresia ca oricat de compatibili ar fi parteneri, certurile nu ezita sa apara...happy Multumesc pentru raspuns

| mgtow a răspuns (pentru Marya6329):

Da se poate pentru ca asa mentin calmul si vorbesc ca oamenii calculati daca e sa apara ceva.

| Marya6329 explică (pentru mgtow):

Probabil...:d:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar nu ar mai avea farmec, ai vazut ce frumoasa este impacarea? Numai bine.

| Marius875 a răspuns:

Si dupa aia unde-i distractia? happy tongue big grin

| misell0022 a răspuns:

Draga,se zice ca atunci cand iubesti stii cei suferinta,daca nu ai iubi nu ai suferi,cand suferi iti dai seama ca iubesti pe cineva,dar k de obicei, nu toate lucrurile au un final fericit, important e sa invatam din greseli.

| Marya6329 explică (pentru misell0022):

Da dar din pacate nu multi invata din ele si sunt deseori supusi sa le repetesad Multumesc pentru raspuns:d

Întrebări similare