Ce intrebari ai si tu in tine. Nu este drama, este o telenovela pe care media o devoreaza pentru bani, audiente...etc. Tu cu monogamia ta, ai un defect. Vrei sa incerci mai mult dar iti este teama de ce spun altii?
E asa "drama', fiindca in ochii multora pareau un cuplu perfect, amandoi fiindc actori de succes. Dar nimeni nu stie de fapt cum erau ei intre 4 pereti, sau ca iubirea se duce sau ca apar neintelegeri.
Eu una cred ca omul are undeva o pereche, conform miturilor si povestilor frumoase. Dar pana sa-si intalneasca aceea jumatate, poate nimereste cu totul alte jumatati. Sau poate niciodata nu-si va intalni jumatatea lui si astfel oviata intreaga va rataci, crezand in iubire, dar neintalnind-o. Viata e ciudata...si pe miine m-a pus pe ganduri de multe ori daca jumatatea exista, daca o voi intalni, daca am intalnit-o sau daca n-o voi cunoaste niciodata.
Uite un mit interesant, asta daca iti lace sa citesti mitul androginului, de Paton https://ro.wikipedia.org/wiki/Androgin
Ce crezi tu e la fel de irelevant ca si tine.
Daca eram irelevanta, nu mi-ai fi comentat. Eu discutam cu RAY26TM, daca nu ai observat.
"la fel de irelevant ca si tine" nu doar "irelevant", concentreaza-te!
Nu sunt asa umanista sa analizez la sange comparatiile si mesajele ascunse in cuvinte. adica?
Sper ca macar arati bine...
Unii zic ca "da", dar vorbeste lumea Sunt pe stiintele exacte in general, nu ma axez prea mult pe partea de uman. Puteai da o explicatie.
Si cine a zis ca nu puteam!?
Pai, n-am vazut explicatia. Daca puteai, reformulai, imcat sa nu ma mai smt jignita de fraza ca "ce crezl tu e la fel de irelevant ca si tine".
Intampini obstacole mari in a detecta ironia si sarcasmul... Naivitatea si inocenta ta sunt, pe de alta parte, atragatoare. Ti-am facut un compliment, iti spun asta acum ca sa nu ma pui sa-ti ti-l explic si p-asta.
De data asta pputeai sa nu-mi mai explici, ca intelegeam ca e un compliment legat de naivitatea si inocenta mea. Multumesc frumos! ^_^
George0197 întreabă: