În primul rând e normal sa fii emoțional ca pana la urma ești om. Nu contează dacă ești băiat. Și eu sunt asa sau eram asa(pana sa l întâlnesc pe iubitul). Eu îți zic cum am fost eu și de ce și poate și tu ești în aceeași situație și poate o sa faci ce am făcut eu. Deci eu m-am născut într-o familie unde nu prea primeam atenție sau afectiune(îmbrățișări etc) și după nu mi plăceau deloc îmbrățișările și în plus nici nu prea aveam prieteni fiindcă m-am închis în mine din cauza familiei. Am simțit mereu nevoia de atenție, de grijă și de afecțiune. Pe la 16 ani am început sa fiu mai deschisa și mi-am făcut niște prieteni. Tot la 16 ani l-am cunoscut pe iubitul și de atunci simt ca exist. Familia și neamul lui m-au luat ca pe propria fiica(acum am 19 ani deci no). Ce te as sfătui, este sa ieși afara, încearcă sa te împrietenești cu multe persoane(încă nu te deschide în fata lor doar după o vreme, după ce simți ca ei sunt de încredere) daca nu-ți merge în viata reala, vorbește cu cineva pe online (un prieten care o sa te introducă mai multor prieteni de al lui/ei) Sa știi ca poți sa primești mai multe chestii de multe ori de la un prieten/iubită/necunoscut decât poți primi de la familie. Doar fii deschis și o sa vina vremea când o sa primești tot ce îți dorești. Doar trebuie sa găsești persoana/persoanele potrivite.
Bună! Înțeleg că asta a fost situația ta și legat de familie, și la mine a fost cam la fel, fără afecțiune din partea părinților. Când eram mic doar ieșeam la joacă sau la fotbal, dar momentan nu am prieteni adevărați, doar cunoștințe. Cred că îmi e somn de am scris că am 20 de ani, am de fapt 19 și în decembrie fac 20. Lucrez la un Profi din apropiere de vreo 2 luni și mă înțeleg cu colegii, dar e diferență foarte mare de vârste, eu am 19 și cam toți au peste 40/30 de ani, au și copii. Am o iubită online de 2 ani și ceva și ne înțelegem foarte bine, nu ne-am certat niciodată și ne-am făcut planuri să ne mutăm împreună, de asta lucrez, și ea are loc de muncă și vorbim din clasa a 12-a. Momentan locuiesc la bunicul meu, m-am mutat aici pentru că acasă tatăl meu consuma mult alcool și nu mai suportam scandaluri când venea de la muncă din străinătate. Mereu m-am comportat drăguț cu ea, i-am răspuns mereu cât de rapid am putut și i-am fost alături, și ea a făcut la fel. Doar că nu mi-a mai răspuns de aproape 2 săptămâni la mesaje...Nu înțeleg de ce m-ar ignora brusc fără să spună nimic. M-am uitat în paginile pe care le urmărește pe Instagram și a dat like chiar azi la ceva,dar mie nu-mi citește nici mesajele. S-a întâmplat să mai facă așa,dar nu se simțea bine, odată a fost la spital chiar. Scuze că m-am plâns atât, nu am cui să-i spun ce simt înafară de ea, nu trebuie să-mi scrii înapoi. Cu iubita mea chiar așa vorbeam, ne scriam mesaje așa lungi și erau multe. Nu sunt conversații de genul "ce faci?" bine tu?"bine".Îți mulțumesc foarte mult pentru răspuns! Mă bucură că ai întâlnit persoana potrivită și că familia lui te acceptă.
De ce sa nu răspund? Răspund fiindcă încerc sa ajut. Viata ta seamănă cu viata mea și partea cu tata și mutatul la bunici. Mie nici aici nu mi bine fiindcă nu mi acceptă iubitul. Momentan sunt la bunica din partea tatălui. Ea nu îl lasă pe iubitul sa vina la mine și eu când merg la el ma face în toate felurile și mai nou zice ca merg la iubitul ca el sa ma ducă pe Germania dacă intelegi(normal ca nu e asa. Merg la el ca e iubitul meu și pana la urma e primul la tot și și eu lui, oricum bunica vrea doar sa ne despartă ca nu I convine sa plec de acasă la 19 ani) merg la el o data pe luna pentru 2 zile...și tot "e prea mult". Și acum am venit la cabana noastră ca avem ceva de făcut și bunica mi-a zis ca stam mult aici(a fost vorba ca stam maxim 2 săptămâni). Vrea foarte tare sa ne despartă (acum sunt la 100 de km distanta de el, cine știe pana cand)Eu știu ca nu ma lasă fiindcă vrem o familie împreună, dar am frica de abandon și sunt foarte emoțională
Acum sa ma întorc la ce ai scris Faptul ca iubita ta nu-ți răspunde de 2 saptamani(dacă am înțeles bine) nu e deloc ok, mai ales ca e activa pe rețelele sociale. Și eu am fost în spital și tot I am scris iubitului(eram și după anestezie generala) am vorbit I fiecare 2 zile cel mai mult fiindcă eram obosita și aveam dureri fiindcă am fost operata. Oricât de rau mi-a fost i-am scris mereu sau l-am sunat. Acuma cred ca am cuțit ca ai o iubita online? As vrea sa te întreb dacă v-ati mai întâlnit în viata reala și cât de departe e de tine?
E trist că situația e așa și că bunica ta nu îl acceptă. Totuși dacă voi vă iubiți,nu vă poate despărți nimeni indiferent de ce ar încerca. Și eu mă simt câteodată abandonat sau singur chiar dacă mai sunt persoane în jurul meu. Legat de iubita mea,nu ne-am văzut niciodată în realitate, dar ne dorim asta, cel puțin așa ne-am plănuit până acum... Poate par disperat, dar i-am scris mesaj pe Instagram, pe WhatsApp și numărul de telefon. Îmi e foarte dor de ea și simt că fiecare zi e tot mai grea fără să vorbesc cu ea... Locuim în județe diferite. Eu sunt din Suceava și ea locuiește în sudul țării. Mă gândesc că nu am fi vorbit mai mult de 1 săptămână sau două dacă nu ne-am fi dorit acel viitor. Ca mine, și ea are scandaluri în familie și mereu am vorbit despre lucruri de genul. Chiar și online, simt că mă ajută când vorbesc cu ea despre ce mă doare. Îți mulțumesc mult pentru răspuns! Sper ca pe viitor să fie mai în regulă și situația ta.
Și ai încercat s-o suni? Oricum e ciudată situația că nu-ți răspunde deloc și nici nu se uită. Încearcă să o întrebi dacă mai vrea relația asta. Am mai întâlnit situații de genul si unul mereu a renunțat. Mai ales ca nu v-ati întâlnit niciodată în 2 ani... încearcă s-o suni sau dacă aveți prieteni comuni...chiar nu mi se pare ok sa nu răspundă atâta timp. N-ai pe nimeni pe cine sa întrebi de ea? Cineva din familia, neamul, prietenii ei?
Scuze că îți răspund abia acum,dar sunt în pauza de masă la muncă. Eu nu voi renunța și pot aștepta până ne vom muta dacă și ea își va dori. O voi suna mâine înainte să plec la muncă. Și nu avem prieteni comuni locuind în județe diferite. Sper ca măcar la telefon să-mi răspundă. Nu știu dacă ai simțit asta, dar eu vreau să dispar când mă doare ceva prea tare, așa simt în acele momente. Nu mi-aș lua viața singur și nu o voi face, dar tot am gânduri de genul în lipsa ei, nu pot controla asta.
Asa ma simt și eu câteodată,nu vreau sa te întristez,dar dacă nu-ți răspunde nu e un semn bun deloc; cam ar fi clar ca ea nu mai vrea relația și dacă asa e,atunci sa știi ca nu te merita,deoarece vad ca tu chiar o iubești și vrei un viitor alături de ea și muncești pentru voi... oricum ar fi,sper sa se termine cu bine pentru tine. Și dacă ea nu o sa mai fie,îți găsești una care te respecta și chiar vrea un viitor cu tine și nu te lasă orice ar fi. Ti-as da un mic sfat. Prima data zic cum a fost cu iubitul. Deci. El a avut o iubita înaintea mea, de fapt o fost un situation ship și ea a fost prima fata cu care a vrut sa fie împreună. Ea s o cuplat cu el, dar s-a folosit de el, de bunătatea și banii lui și o data chiar și a chemat prietenii și prietenele sa mănânce și el a trebuit sa plătească tot. În aceeași zi ea l o lăsat și de fapt ce crezi. Era deja cu altul. De atunci iubitul s o închis în el, nu mai era asa dragut nu I mai păsa de nimic. Eu l-am înțeles...îmi era foarte greu și am plâns foarte mult, dar după 2 ani jumate a început să-și arate partea mai afectivă. Ce vreau sa zic, e ca dacă fata asta te lasă, Sq nu te închizi și ramai asa grijuliu și afectuos cum ești. Crede-mă că o să găsești una care chiar o sa te aprecieze mult pentru cum ești. Sunt foarte rari baietii/bărbații de genul. Eu am avut noroc să-l găsesc pe al meu. Orice ar fi nu te schimba
Și eu sper să fie în regulă...Chiar mă și rog pentru binele ei în fiecare noapte,prefer să pățesc eu ceva, dar să fie ea bine. E dureros că se întâmplă cazuri de genul și înțeleg de ce iubitul tău a fost așa, mă bucură că datorită ție e mai bine. Eu nu am mai avut până acum relații, nici măcar primul sărut nu l-am avut, pe când alții îl au la 13/14, sau în liceu. E greu să fii drăguț când nimeni nu e la fel cu tine, totuși nu aș vrea să fiu altfel. Nu mi-aș dori un viitor cu altcineva, sper să pot avea un viitor cu ea, abia aștept să o sun mâine...
Știu cum e sa nu-ți dorești un viitor cu altcineva. Sper sa fie totul în regula. Sa ma anunți dacă vrei despre ce s-a întâmplat să-ți zic ce o sa fie mai departe...totuși...sper sa fie bine
Am sunat-o de foarte multe ori pe Instagram, pe WhatsApp și pe număr, dar nu a răspuns, sună și se închide la un moment dat, nu a închis ea. Voi mai suna... Vorbim de 2 ani și ceva,nu cred că ar putea arunca așa relația,fără să spună nimic...I-am scris cum mă simt și i-am lăsat și un mesaj vocal,mi-aș dori să le vadă. Avem mii de mesaje trimise,poze și atâta timp petrecut,chiar dacă e doar online momentan,chiar nu-mi doresc pe altcineva. Poate e ciudat, dar am un folder cu mesaje de la ea, cu mesaje vocale, poze cu ea, cu desene de la ea. Nu voi renunța până nu voi vorbi cu ea.
Îmi pare rău... și crede-mă. E foarte ușor sa tunci o relație și după 2 ani. Câți sunt care se și căsătoresc, stau împreună su se despart după 10 ani sau mai mulți....problema e ca sunteți prea departe. Dacă ai ști unde sta ai putea sa ii trimiți o scrisoare sau sa mergi la ea cumva. Dar eu cred ca nu mai vrea relația, deoarece sa fim serioși, în lumea asta un om nu sta fără telefon nici in spital. În plus nu e în coma sau ceva sa nu poată folosi telefonul. Și tu ai văzut-o online. O sa fie greu sa înțelegi și sa accepți dar se întâmplă. Doar vrea sa scape repede și spera sa treci peste. Eu nu as accepta asta. E chiar urat ce face ea și se comporta copilărește. Când ești împreună cu cineva și nu mai vrei sa continui, ii zici, comunici. Am o idee. Dă-mi insta ul ei. Ii scriu ceva random gen ca am văzut-o undeva și mi-a plăcut outfitul sau ceva și îți zic dacă îmi răspunde. Scrie mi pe insta:nature_photo_. post
Știu că sunt multe cazuri de genul, dar simt că ea nu e așa... Putea să mă blocheze pe număr, pe Instagram și să încheie orice legătură cu mine, dar nu a făcut-o și încă o aștept cu un răspuns sau ceva...Scuze că te plictisesc atât și dacă par o cauză pierdută,nu am deloc experiențe în relații,e prima mea relație și nu aș vrea să o pierd. Legat de Instagram, îl are pe privat și nu știu dacă e cea mai bună idee. Scuze că te-am plictisit atât cu povestea mea, doar mă doare foarte tare lipsa ei. Sunt la muncă acum, scuze dacă vei primi răspuns mai întârziat. Și nu trebuie să te simți obligată să-mi răspunzi, scuze dacă te-am făcut să simți asta. Zi frumoasă!
Nu m-ai făcut sa ma simt nicicum. Și nu ma plictisești, deoarece eu aleg sa te ajut. Și la mine asta e prima relație dar totuși am trecut prin multe în 19 ani?
Nu ma simt obligata sa răspund. Îmi face placere sa ajut oamenii. E chiar dureroasa situația ta...în caz de îți raspunde, dacă vrei poți să-mi scrii pe insta ca nu e nici un deranj. Vreau doar sa te ajut și sa ți dau sfaturi. Zi frumoasă și ție!
Toti barbatii simt nevoia de afectiune. Chiar si eu. Doar ca noi nu aratam asta pentru ca si femeile si alti barbati, mai ales ceilalti barbati ne-ar vedea ca pe milogi si fraieri. Doar barbatii atractivi primesc afectiune chiar si daca sunt jeguri umane. Foarte rar vezi dragoste cu adevarat. In 99% dintre cazuri este vorba doar de atractie sexuala sau poate interese financiare.
Este normal, suntem oameni, avem nevoie de conectare cu alte persoane. Mai ales ca nu ai primit asta in copilarie, ai si mai mare nevoie de asta.
Nu este vreo problema sa fii sensibil emotional, fata, baiat, tot om esti, ai sentimente si nevoie.
Daca tot iti doresti afectiune, fa sa se intample asta
Va fii o greseala uriasa din partea lui daca isi va arata sentimentele sau emotiile. Ca si barbat este o prostie sa faca asta. Si daca vrea sa isi arate emotiile si nevoia de afectiune in fata unei femei, trebuie sa se asigure ca femeia respectiva merita asta. Pt ca poate fii luat de fraier si de milog daca o face cu femeia nepotrivita. Este treaba lui, sa faca ce vrea dar lumea reala nu este ca la telenovele sau filme pentru adolescenti.
Am acceptat cererea.
Ai snap sau ceva? Eu nu-ți pot da mesaj aici, nu-mi dă voie pentru că sunt membru nou și nici nu sunt activă aici