E bine sa avem o relație, daca n-ar fi atunci toată lumea ar sta singura și nu s-ar mai reproduce nimeni.
Atât timp cât nu ești noul inventator al teoriei lui Muganberg, atunci ai timp să-ți faci o relație. Ce e cea mai convenabilă dintre toate variantele care le ai. Acum daca nu reușești, că nu ești un asset pentru nimeni atunci, nu are rost sa te minți singur că nu ai vrea una, mai ales daca ar fi cu o persoana de calitate.
"trebuie sa te întâlnești cu nu stiu cate persoane sa vezi care ti se potrivește " nu trebuie pentru ca nu te forteaza nimeni.
Toata lumea vrea bani, distractii si plimbari Daca nu esti stabil, ce pretentii sa ai?
Pt ca nu vreau sa investesc bani in ea, nu doresc sa ma scol in ziua urmatoare sa aflu ca m-a inselat (chestiile astea se afla si usor) sant expert in detectie adultera cu 2 tipe m.am lecuit. As vrea ca ea sa aiba salariu la fel de bun ca al meu (nu prea exista la noi femei in situatia aia), barfesc, te face prost inutil pe la prietenele ei, etc. Deaia nu vreau lantul iubirii
A zis mgtow exact ce voiam să zic și eu. O relație cere prea mulți bani investiți, timp și nervi. Iar astea sunt niște lucruri pe care nu vreau să le mai irosesc pe niște persoane care mâine poimâine găsesc pe altul sau caută motiv de ceartă din nimic.
Asteptam robotii vezi filmu ghost in the shell. Asa vom gasi. Pana atunci ne multumim cu ce avem la ocazie
Intrebarea ta e pusa gresit, mai degraba as spune -> de ce e bine sa avem o relatie, e de ajuns sa iesi pe strada si sa vezi ce misto e sa ai o relatie ....parerea mea
liliana77any întreabă: