Asta e generatia de azi, n-ai ce face... O mare parte din greseala o are si Masmedia in legatura cu sexul de la 10 +
Ce vina au parinti ca ei/ele sunt in calduri? pana la urma e si vina celor din jur pentru ca le zic "daca esti virgin/a esti praf"+ si a hormonilor!
Oamenii trăiesc mai puțin și se grăbesc să le facă pe toate într-un timp record.
Dacă dai drumul la știri, ai să afli de ce lumea e așa cum e. Nu neapărat "nebună". E un pic aiurea să trosnești un astfel de diagnostic când, de fapt, problema ta e că fetele sau puștanii aleg să pună sau să nu pună "suflet" în combinațiile/relațiile pe care, cică, la doisprezece ani le au.
Te jucai afară când aveai 10-12 ani până la doișpe noaptea? Unde erau părinții tăi? La vârsta aia eram în pat de la ora 20. Și pupam cărți (nu cu ilustrații și nici de joc) și caiete + pixuri, nu teniși noi și bicicletă, ca să îmi fac de cap pe afară până la miezul nopții.
Bine că stăteai noaptea afară și ziua dormeai. Așa se explică de ce nu știi să scrii. Ai tras chiulul și de acasă (unde ai fi primit educație, dacă i-ar fi păsat cuiva de tine) și de la școală (unde ai fi învățat să scrii corect pluralul pentru "cap").
Nu înțelegeam de ce nu înțeleg mai nimic din ceea ce ai scris... Am primit lămuriri pe parcurs.
Hai, totuși, să îți răspund mai repede la ce te doare:
Lumea e "nebună" din trei motive mari și late:
1. Lipsa dragostei/afecțiunii.
2. Lipsa educației.
3. Lipsa banilor.
Cum să mai ai încredere când majoritatea sunt "pe interes"? Tu pe ce ești? Pe suflet? Nimeni nu-i doar pe suflet. Pentru unii, contează merțul din curte, pentru unii, ce-i în buzunare, pentru alții, ce-i în cap (în afară de creierul care nu-i utilizat de cele mai multe ori), iar pentru alții, ce-i în suflet.
Oamenii au gusturi și trăiri diferite. Depinde de tine ce vrei tu pentru tine. Nu de ceilalți. Ăilalți sunt așa, de umplutură. Să dea gust vieții tale. Dar tu ți-o faci. Și o ai așa cum ți-o așezi/clădești. Dacă nu ai de gând să evoluezi, vei fi mult mai rău din punct de vedere mental, social sau sufletește decât ești în prezent.
Nu mai fi așa contrariat/ă, că lumea nu se schimbă doar pentru că ești tu iritat/ă, dar nu faci nimic să faci să fie mai bine. Din câte remarc, stai doar la bârfă, fără să fii profund interesat/ă de subiect. Dacă erai, luai măsuri încercând să schimbi și să aduci frumosul în jurul tău - pentru că nimeni n-are cum schimba lumea integral.
Da, majoritatea vinei e a celor din jur, dar na am formulat gresit. mai mult conteaza sa stii sa folosesti capul.
Ai dreptate daca iesi cu o fetita de 9 ani toata lumea te crede pedofil da tu ai intenti doar de educatie sexuala
Bine ca stii tu toata romana.Mai bine nu raspundei, si ce daca stateam pana la 12 noapte? eram in curta casei! Oricum 80% din ce ai scris e pe langa subiect! eu cred ca si tu te afli printre fetele astea!
Heey ai grija ce vorbesti! Eu am plecat din Romania si nu duc lipsa de nimic :
Dacă duceai, ai fi înțeles ceva rândurile pe care le-am scris.
Nu mai fi atât de revoltat. Dacă nu îți convine un răspuns, ignoră-l și așteaptă-l pe ăla în care ți se va spune tot ceea ce îți dorești să auzi.
Mda,pai in ziua de azi pe baieti ii interesează doar sexul nici nu au auzit de iubire nici fetele nu sunt mai presus
anonim_4396 întreabă: